Coșul dvs. de cumpărături este gol.

Nu sunteți conectat(ă). Buletinul informativ poate include anumite informații ale abonaților, astfel că acestea pot să nu fie afișate corect.

Lansare `Pământul se trezește: Profeții 2012-2030` (Sal Rachele și Fondatorii)

Lansare `Pământul se trezește: Profeții 2012-2030` (Sal Rachele și Fondatorii)
Dacă nu vedeți corect acest mesaj, deschideți-l în browser.
Pământul se trezește: Profeții 2012-2030 (Sal Rachele și Fondatorii)

Lansare

Pământul se trezește:

Profeții 2012-2030

Dragi prieteni,

După aproximativ 7 luni de la apariția sa în Statele Unite, vă anunțăm cu bucurie că această carte va fi disponibilă pe site-ul editurii Proxima Mundi începând cu data de 23 Mai 2012. Ca și lucrarea anterioară a lui Sal Rachele în colaborare cu Fondatorii (Transformări planetare și perspective), face parte din categoria cărților de căpătâi din prezent și oferă atât o imagine de ansamblu foarte cuprinzătoare, cât și multe sugestii practice pentru anii ce urmează. De asemenea, conține nu numai cuvinte, ci și transmisii energetice consistente, care catalizează în mod considerabil transformarea și evoluția personală a cititorilor.

Informațiile oferite în ea sunt de o importanță capitală pentru cei ce plănuiesc să rămână pe Pământ în următorii cel puțin 10-20 de ani. Sunt încadrate într-o imagine de ansamblu vastă.

Sal Rachele și ghizii săi spirituali, Fondatorii, vă iau într-o călătorie fascinantă în viitorul iubitei noastre planete. Acesta este viitorul la care ați visat dintotdeauna, iar acum acesta se realizează, în sfârșit, după milioane de ani de ignoranță, întuneric și suferință. Această carte vă prezintă metode palpabile, practice, de a manifesta noua Eră de Aur care v-a fost promisă încă de la începutul timpului. Acest Nou Pământ este destinat să facă parte din viața voastră -această viață-, aici și acum.

„Dragi oameni, porniți acum în cea mai captivantă aventură aventură posibilă. Sunteți în viață exact la timpul potrivit, exact în locul potrivit din Creația Infinită. Este în regulă dacă nu credeți lucrurile prezentate în această carte, căci, în numai câțiva ani, aproape toate lucrurile prezentate în aceste pagini vor deveni o parte din realitatea palpabilă a vieții voastre.”

- Fondatorii, iunie 2011

Cândva după 23 Mai vom organiza și o lansare publică, dar vă vom ține la curent în buletinele informative următoare.

Puteți vedea cuprinsul detaliat aici: http://www.althea.ro/ro/editura-proxima-mundi/pamantul-se-trezeste-profetii-2012-2030.html

Comenzile efectuate înainte de 23 Mai 2012 beneficiază de un discount de 10%. Vom onora aceste precomenzi în ordinea primirii lor, după 23 Mai. Se vor livra cu ramburs, prin Poșta Română.

Cartea va fi disponibilă în rețeaua clasică de distribuție (depozite, librării, chioșcuri) după mai multe săptămâni de la lansare. În afară de modalitatea de comandă online, cei care locuiesc în București și sunt dispuși să se deplaseze în zona bulevardului Timișoara pot obține cărțile editurii noastre la un preț cu discount (îi rugăm să sune înainte la numărul 0723 77 00 69).



Link-uri conexe:

Sal Rachele și Fondatorii în România, 5-7 octombrie 2012: http://www.fondatorii2012.info

3 Pământuri paralele” - video cu Sal Rachele și Fondatorii, subtitrat în românește:
http://www.youtube.com/watch?v=yZ0T3xXgXhA

Distribuie pe FaceBook Distribuie prin LinkedIn Distribuie prin Twitter Distribuie prin Google+
subsol
Dacă nu mai doriți să primiți acest buletin informativ, apăsați aici.

RSS apariții editoriale Proxima Mundi RSS apariții editoriale

Cei care doresc să distribuie cărțile pot folosi formularul de contact.