Coșul dvs. de cumpărături este gol.

Nu sunteți conectat(ă). Buletinul informativ poate include anumite informații ale abonaților, astfel că acestea pot să nu fie afișate corect.

Sal Rachele și Fondatorii în România - 5-7 octombrie 2012

Sal Rachele și Fondatorii în România - 5-7 octombrie 2012
Dacă nu vedeți corect acest mesaj, deschideți-l în browser.
Pământul se trezește: Profeții 2012-2030

Sal Rachele și
Fondatorii în
România -

5-7 octombrie 2012

Dragi prieteni,

Vă anunțăm cu bucurie că Sal Rachele vine în toamnă în România. Cu această ocazie, am organizat un eveniment de 3 zile, între 5 și 7 octombrie 2012.

Deși până la eveniment au mai rămas mai mult de 5 luni, locurile se ocupă într-un ritm destul de rapid. Este necesar ca cei ce doresc să participe la eveniment să se preînregistreze, urmând ca biletele să poată fi achiziționate în decursul lunii septembrie 2012 (restul detaliilor evenimentului se găsesc aici: www.fondatorii2012.info ).

Evenimentul va fi unul intensiv (circa 17 ore, pe parcursul celor 3 zile), programul fiind următorul:

Ziua 1

O seară cu Fondatorii, prezentat de Sal Rachele (traducere în limba română asigurată)
Vineri seara, durata estimată 2:30 h (probabil 18:30 - 21 sau 19:00 - 21:30)

Introducere în dinamica transformărilor planetare

Sal și ghizii săi spirituali, Fondatorii, vor detalia științific transformările ce au loc, împreună cu ultimele proiecții privind situația economică, potențialele privind conflictele și pacea, detalii privind locații sigure de trăit în anii care vin, stiluri de viață de dezvoltare și abundență mai degrabă decât de supraviețuire și multe altele. Sal va face channeling pentru Fondatori, ființe de Lumină Pură din cea de a 12 dimensiune, care vizitează Pământul de fiecare dată când au loc transformări profunde, pentru a oferi din iubirea și înțelepciunea lor.

Ziua a 2-a

Pregătirea sufletului pentru transformările planetare și ascensiune, prezentat de Sal Rachele (traducere în limba română asigurată)
Sâmbătă, durata estimată: 8 ore (probabil: 10:00 - 18: 00 sau 09:30 - 17:30)

Vindecarea și evoluția celor 6 corpuri mai dense

- Vindecarea totală - o metodă cuprinzătoare privind cele 6 niveluri de vindecare (fizic, emotional, mental, astral, eteric, cauzal), cum să accesați fiecare nivel și să eliberați blocajele și distorsiunile. Este inclusă o procedură detaliată despre cum să fie obținută o vindecare totală și permanentă a tuturor nivelurilor ființei, vindecarea liniei temporale, vindecarea cauzei originare si multe alte aspecte ale vindecării, ca precursor al evoluției înalte și ascensiunii.

Ziua a 3-a

Ascensiunea și transformările planetare
Duminică, durata estimată: 6 ore (probabil între 10:00 - 16: 00 sau 09:30 - 15:30)

Programul Maestru, tiparul înălțării

Include informații despre procesul ascensiunii, ce înseamnă el pentru corpul fizic, cum să fie declanșat procesul transformării corpului fizic în corp cristalin nemuritor, meditații privind mediul optim de creare și dezvoltare a Vehiculului de Lumină Merkaba, metode de acces la Codurile Sacre de sunet și lumină, meditații de inițiere a ascensiunii, tonuri sacre.

Studenții și pensionarii beneficiază de o reducere de 50% (în limita a maxim 10% din numărul total de locuri).


Vreme de câteva zile, Sal va fi disponibil și pentru sesiuni individuale. Informații suplimentare, de asemenea, găsiți pe site-ul www.fondatorii2012.info .


În luna mai 2012 va apărea și cartea Pământul se trezește: Profeții 2012-2030, urmând ca data exactă a lansării să fie anunțată tot prin acest newsletter.

{share:facebook} {share:linkedin} {share:twitter} {share:google}

Dacă nu mai doriți să primiți acest buletin informativ, apăsați aici.

RSS apariții editoriale Proxima Mundi RSS apariții editoriale

Cei care doresc să distribuie cărțile pot folosi formularul de contact.