Nu sunteți conectat(ă). Buletinul informativ poate include anumite informații ale abonaților, astfel că acestea pot să nu fie afișate corect.

Săptămâna promoțiilor la Editura Proxima Mundi: 24-30 august și un documentar deosebit

Săptămâna promoțiilor la Editura Proxima Mundi: 24-30 august și un documentar deosebit
Editura Proxima Mundi - www.proxima-mundi.ro
Newsletter {mailid} | www.proxima-mundi.ro
Săptămâna promoțiilor la Editura Proxima Mundi: 24-30 august 2020

Săptămâna promoțiilor la Editura Proxima Mundi și un documentar deosebit

- 24-30 august 2020 -

 

Dragi prieteni,

În perioada 24-30 august avem promoții consistente la mai multe cărți (20%), la printurile pe canvas din galeria Foto^N (20%) și la seturile DVD (30-40%).

Vă recomand spre vizionare un documentar deosebit (subtitrat în limba română) care oferă o viziune cu totul diferită față de istorie și lumea în care trăim de fapt. Că istoria a fost rescrisă de învingători, asta am mai auzit, dar ce anume a fost înainte, urmează să descoperim.
Mai mulți oameni au observat că în toată lumea există multe clădiri care au îngropat cel puțin o parte din primul nivel (fostul parter a ajuns subsol sau demisol). Cu puțin înainte de 1816, pe Pământ a fost un potop de noroi (pământul, dacă este supus unor frecvențe sonore, efectiv se lichefiază), care a îngropat parțial multe clădiri din civilizația imediat anterioară (denumită Tartaria - Marele Imperiu Tartar a existat până la vreo 1750, dar nu am auzit nici măcar o mențiune despre el la istorie; au rămas foarte multe clădiri și palate -chiar și în România-, cărora li s-a inventat o istorie proprie). Civilizația anterioară folosea energia captată din atmosferă (nu aveau nici măcar hornuri), dar dispozitivele respective au fost îndepărtate ulterior. Paraziții care au venit după aceea au rescris istoria predată în școli (și wikipedia e plină de povești SF la capitolul istorie, geologie etc.). O mai făcuse înainte și Saliger, prin secolul XVII (sau, de fapt, VII?!), cu ajutorul diferitelor ordine călugărești. Au fot adăugați și 1.000 de ani la calendarul curent (înainte, anul se scria i678, adică 678 de ani după Iesus/Christos, dar, după „reforma” calendarului gregorian, i-ul a fost înlocuit cu 1). Sunt multe astfel de lucruri care sunt de-a dreptul false, în mai toate domeniile, despre care vom mai auzi.


Toate cele bune și vizionare plăcută!
George Acu
Editura Proxima Mundi


* Pe paginile de facebook ale cărților publicăm din când în când articole interesante și alte noutăți. Puteți fi la curent cu noutățile și pe această cale:

https://www.facebook.com/viata.la.frontiera.cunoasterii
https://www.facebook.com/transformari.planetare.2012.2030
https://www.facebook.com/pamantul.se.trezeste.profetii2012.2030
https://www.facebook.com/integrarea.sufletului
https://www.facebook.com/istoria.reala.a.pamantului
https://www.facebook.com/conexiunea.lira.pamant
https://www.facebook.com/conectarea.cu.arcturienii
https://www.facebook.com/marele.potential.uman
https://www.facebook.com/arcturienii.tehnologie.spirituala.noua.5D
https://www.facebook.com/Femeia-interzisă-vorbește-Conversații-cu-Maria-Magdalena-260576924805844
https://www.facebook.com/picaturi.de.spirit
https://www.facebook.com/expozitie.foto.n

https://www.facebook.com/editura.proxima.mundi

Ultimele articole publicate:

{newsfeeds:www.proxima-mundi.ro/articole?format=feed&type=rss|display:title,description,content,enclosure|max:3|link|pict:1}

Pe paginile site-ului unii termeni apar evidențiați, iar dacă țineți cursorul deasupra lor, vă apare definiția lor din glosarul de termeni. Dacă dați clic pe termenii respectivi, sunteți duși la poziția lor din cadrul glosarului. Pentru mai multe informații, puteți consulta acest glosar de termeni din fizică, metafizică și spiritualitate (care reprezintă o sursă bogată de informații de sine stătătoare) la http://www.proxima-mundi.ro/glosar

P.S.: Cei care au site-uri/bloguri și doresc acest lucru, pot adăuga în site-urile lor fluxurile RSS ale aparițiilor editoriale și respectiv ale articolelor. Cele 3 link-uri sunt următoarele:
http://www.proxima-mundi.ro/?format=feed&type=rss (RSS apariții editoriale)
http://www.proxima-mundi.ro/articole?format=feed&type=rss (RSS articole)
http://www.proxima-mundi.ro/multimedia?format=feed&type=rss (RSS multimedia)


subsol newsletter Editura Proxima MundiDacă ați primit acest buletin informativ de la un/o prieten(ă) și doriți să vă abonați la el, o puteți face pe site-ul Editurii Proxima Mundi - www.proxima-mundi.ro în căsuța din dreapta, aflată undeva mai jos pe fiecare pagină.