Nu sunteți conectat(ă). Buletinul informativ poate include anumite informații ale abonaților, astfel că acestea pot să nu fie afișate corect.

Reduceri progresive și apariție ediție nouă „Integrarea sufletului” (2019)

Reduceri progresive și apariție ediție nouă „Integrarea sufletului” (2019)

Dacă nu puteți vedea corect acest mesaj, puteți citi varianta online
Editura Proxima Mundi - www.proxima-mundi.ro Newsletter {mailid} | www.proxima-mundi.ro
Apariție ediție nouă „Integrarea sufletului”, Ediția 1 revizuită și adăugită 2019 - Editura Proxima Mundi

Reduceri progresive și ediție nouă „Integrarea sufletului” (2019)

 

Dragi prieteni,

Avem mai multe noutăți, dintre care prima este introducerea de reduceri progresive, la categoria cărți, în funcție de numărul de exemplare comandate dintr-o anumită lucrare (în plus față de reducerile existente, de minim 10%). În acest sens, este foarte utilă asocierea și efectuarea de comenzi în comun, mai ales că avem tarife bune la curier rapid: 17 lei primul kg, 18 lei la al doilea kg, 19 lei la al treilea etc. Mai multe detalii puteți citi aici.

De reduceri beneficiază și lucrările din categoria Foto^N - Expoziție de fotografie și grafică fractală (expusă prima dată în cadrul Sibiu - Capitală Culturală Europeană). Sunt lucrări inedite care emană o energie benefică, ce pot decora spații precum camera de zi, cabinete medicale sau de orice fel, săli de așteptare sau spații publice. La cerere, putem oferi și alte formate decât cele prezentate ca opțiuni.

Lucrările din categoria multimedia beneficiază de reduceri de minim 30% (ajungând chiar până la 40%). Conținutul lor este la fel de actual (unele dintre aceleași ateliere înregistrate se mai țin chiar și în prezent).

Începând de anul trecut, site-ul nostru a trecut printr-un proces de modernizare și automatizare. Recent am simplificat și crearea conturilor de utilizator, prin posibilitatea de a vă putea conecta inițial folosind un cont de Facebook, Yahoo!, Google, Twitter, LinkedIn sau Windows Live. Practic, avantajul major al creării unui cont de utilizator este acela că nu e nevoie să scrieți din nou datele de expediție la fiecare comandă (ci doar o singură dată, fiind ținute minte de site), iar un alt avantaj este că puteți vedea un istoric al comenzilor făcute până în prezent.

De asemenea, de ceva vreme se poate plăti și cu cardul (prin PayLike) și prin PayPal - la comenzi externe. Unora dintre dvs., care locuiesc în afara României, le vine mai comod astfel, așa că am introdus și această opțiune.
Reamintesc că expediem și în exteriorul României. Mai multe detaii aici.

O altă veste este apariția unei ediții noi din „Integrarea sufletului”, într-o condițe grafică de excepție, mai devreme decât estimarea inițială. Dat fiind că „Transformări planetare și perspective” a suferit o revizie majoră ca Ediție a 2-a, iar limbajul a trebuit sistematizat acolo, deoarece are un capitol tot despre suflet (în special diferențele dintre diviziunea, extinderea și fragmentarea sufletului), a fost necesar acest lucru și în această ediție a acestei cărți. Din păcate, există destule lucrări traduse foarte deficitar (deseori cu multe englezisme care sună ciudat în limba română), care suferă foarte mult din lipsa de experiență și atenție a traducătorilor.

Cei care au ediția din 2017 nu au pierdut nimic esențial.
Față de prima ediție -cea apărută la finele lui 2013 / începutul lui 2014-, edițiile din 2017 și 2019 au în plus 6 ilustrații - le puteți vedea aici.

 

Toate cele bune!
George Acu
Editura Proxima Mundi


* Pe paginile de facebook ale cărților publicăm din când în când articole interesante și alte noutăți. Puteți fi la curent cu noutățile și pe această cale.

www.facebook.com/femeia.interzisa.vorbeste

www.facebook.com/integrarea.sufletului
www.facebook.com/istoria.reala.a.pamantului
www.facebook.com/viata.la.frontiera.cunoasterii
www.facebook.com/transformari.planetare.2012.2030
www.facebook.com/pamantul.se.trezeste.profetii.2012.2030
www.facebook.com/conexiunea.lira.pamant
www.facebook.com/conectarea.cu.arcturienii
www.facebook.com/marele.potential.uman

www.facebook.com/picaturi.de.spirit
www.facebook.com/expozitie.foto.n

www.facebook.com/editura.proxima.mundi

 

Ultimele articole publicate:

{newsfeeds:www.proxima-mundi.ro/articole?format=feed&type=rss|display:title,description,content,enclosure|max:3|link|pict:1}

Pentru mai multe informații, puteți consulta acest glosar de termeni din fizică, metafizică și spiritualitate (care reprezintă o sursă bogată de informații de sine stătătoare) la https://www.proxima-mundi.ro/glosar

P.S.: Cei care au site-uri/bloguri și doresc acest lucru, pot adăuga în site-urile lor fluxurile RSS ale aparițiilor editoriale și respectiv ale articolelor. Cele 3 link-uri sunt următoarele:
www.proxima-mundi.ro/?format=feed&type=rss (RSS apariții editoriale)
www.proxima-mundi.ro/articole?format=feed&type=rss (RSS articole)
www.proxima-mundi.ro/multimedia?format=feed&type=rss (RSS multimedia)


subsol newsletter Editura Proxima Mundi

Dacă ați primit acest buletin informativ de la un/o prieten(ă) și doriți să vă abonați la el, o puteți face pe site-ul Editurii Proxima Mundi - www.proxima-mundi.ro în căsuța din dreapta, aflată undeva mai jos pe fiecare pagină.

Dacă trimiteți acest buletin informativ prietenilor, ștergeți de jos ultimele 3 linii (Redirecționare/Modificare/Dezabonare), pentru a nu putea fi dezabonați din greșeală de unul dintre aceștia.


Trimiteți acest buletin informativ unui prieten

Modificare opțiuni abonare la acest buletin informativ

Dezabonare