Nu sunteți conectat(ă). Buletinul informativ poate include anumite informații ale abonaților, astfel că acestea pot să nu fie afișate corect.

Invitație la recenzie

Invitație la recenzie
Dacă nu puteți vedea corect acest mesaj, puteți citi varianta online
Editura Proxima Mundi - www.proxima-mundi.ro Newsletter 116 | www.proxima-mundi.ro

Invitație la recenzie

Dragi prieteni,

Dat fiind că probabil până acum ați terminat de citit cartea Femeia Interzisă Vorbește: Conversații cu Maria Magdalena (Pamela Kribbe), vă invităm, -dacă simțiți- să scrieți o recenzie despre ea - jos, pe pagina https://www.proxima-mundi.ro/carti/femeia-interzisa-vorbeste#recenzii, sub prezentare (este necesar să intrați în contul dvs. ca să puteți face acest lucru).

Vă mulțumim.


Toate cele bune!
George Acu


* Pe paginile de facebook ale cărților publicăm din când în când articole interesante și alte noutăți. Puteți fi la curent cu noutățile și pe această cale.

www.facebook.com/femeia.interzisa.vorbeste

www.facebook.com/istoria.reala.a.pamantului
www.facebook.com/viata.la.frontiera.cunoasterii
www.facebook.com/transformari.planetare.2012.2030
www.facebook.com/pamantul.se.trezeste.profetii.2012.2030
www.facebook.com/integrarea.sufletului
www.facebook.com/conexiunea.lira.pamant
www.facebook.com/conectarea.cu.arcturienii
www.facebook.com/marele.potential.uman

www.facebook.com/picaturi.de.spirit
www.facebook.com/expozitie.foto.n

www.facebook.com/editura.proxima.mundi

Ultimele articole publicate:

Ființa umană rănită (Maria Magdalena prin Pamela Kribbe)

Dragi prieteni luminoși, sunt Maria Magdalena.

Vă cunosc – cunosc calea voastră – știu cine sunteți. Suntem conectați profund unul cu celălalt; legăturile noastre datează de multe secole. Suntem conectați ca o mare familie, iar conexiunea nu este una a minții, ci a inimii. Nu este ceva care ține doar de a ne ști unii pe ceilalți, ci este mai profundă de atât. Există o energie de grup care ne conectează – suntem o familie.

Trăiți în niște vremuri importante. Ați mai fost deja aici pe Pământ de multe ori și ați trecut prin multe lucruri în toate acele vieți. Ceea ce accelerează dezvoltarea inimii voastre este faptul că, în aceste vremuri, schimbarea de conștiință ajunge să fie mai împământată și mai vie în inimile și sufletele oamenilor. În inima voastră trăiește o speranță, o dorință, precum și reamintirea unei promisiuni pe care o purtați cu voi de multe vieți.

Citește mai departe...

Procesul de învățare al sufletului (Maria Magdalena, prin Pamela Kribbe)

Dragi prieteni,

Sunt Maria Magdalena. Vă salut cu toată bucuria și cu un sentiment de conexiune.

Cu toții sunteți dedicați unei căi interioare cu o mare determinare. Singurul lucru care vă aduce împlinire reală este atunci când începeți să auziți și să înțelegeți vocea propriei voastre inimi și a propriului suflet, care este, pentru toți, la fel de importantă precum oxigenul pe care îl respirați, la fel de firească precum pâinea și apa care vă hrănesc corpul ca să puteți trăi fizic. Iar acea dedicare înseamnă că în voi s-a produs deja o schimbare în conștiință, care, în cazul multora dintre voi, s-a produs înainte să vă nașteți în această viață. Sufletul vostru se afla într-o anumită etapă a dezvoltării sale, a evoluției sale. El a simțit că acum a fost momentul unei întrupări pământești în care el a putut cu adevărat să se lase să fie văzut; o viață în care sufletul vostru putea curge cu adevărat prin realitatea pământească a vieții de zi cu zi.

Citește mai departe...

Toate încep cu speranța... (Wendy Kennedy)

În ziua de azi este foarte ușor să fim atrași în negativitatea care pare să fie peste tot în jurul nostru. Dacă nu suntem atenți la energia noastră și nu avem practici care să ne ajute să ne resetăm în mod considerabil frecvența energetică, e posibil să ajungem ușor pe culmile disperării. După o vreme, acea disperare se poate transforma în deznădejde.

Indiferent de ce anume dorești să creezi, indiferent dacă e pentru tine sau pentru lume, aceasta începe cu speranța. Începe cu credința că acel lucru este posibil. După cum ghizii spun mereu, „- Dacă nu credeți că un lucru este posibil, atunci acesta nu are nicio posibilitate de a fi creat.” Dacă ești o persoană care vrea să creeze schimbări în lume, dar nici măcar nu ești sigur(ă) că acel lucru este posibil în condițiile stării de conștiință curente a lumii, sau dacă dorești să creezi ceva în viața ta personală, dar ești blocat(ă) în poveștile tale vechi cu motive pentru care acel lucru nu este posibil, atunci am un cod galactic potrivit pentru tine.

Citește mai departe...


Pentru mai multe informații, puteți consulta acest glosar de termeni din fizică, metafizică și spiritualitate (care reprezintă o sursă bogată de informații de sine stătătoare) la https://www.proxima-mundi.ro/glosar

P.S.: Cei care au site-uri/bloguri și doresc acest lucru, pot adăuga în site-urile lor fluxurile RSS ale aparițiilor editoriale și respectiv ale articolelor. Cele 3 link-uri sunt următoarele:
www.proxima-mundi.ro/?format=feed&type=rss (RSS apariții editoriale)
www.proxima-mundi.ro/articole?format=feed&type=rss (RSS articole)
www.proxima-mundi.ro/multimedia?format=feed&type=rss (RSS multimedia)


subsol newsletter Editura Proxima Mundi

Dacă ați primit acest buletin informativ de la un/o prieten(ă) și doriți să vă abonați la el, o puteți face pe site-ul Editurii Proxima Mundi - www.proxima-mundi.ro în căsuța din dreapta, aflată undeva mai jos pe fiecare pagină.

Dacă trimiteți acest buletin informativ prietenilor, ștergeți de jos ultimele 3 linii (Redirecționare/Modificare/Dezabonare), pentru a nu putea fi dezabonați din greșeală de unul dintre aceștia.


Trimiteți acest buletin informativ unui prieten

Modificare opțiuni abonare la acest buletin informativ

Dezabonare