Nu sunteți conectat(ă). Buletinul informativ poate include anumite informații ale abonaților, astfel că acestea pot să nu fie afișate corect.

21 decembrie-7 ianuarie: promoții de sărbători la Editura Proxima Mundi

21 decembrie-7 ianuarie: promoții de sărbători la Editura Proxima Mundi
Editura Proxima Mundi - www.proxima-mundi.ro
Newsletter {mailid} | www.proxima-mundi.ro
Promoții de sărbători la Editura Proxima Mundi: 21 decembrie-7 ianuarie

Promoții de sărbători la Editura Proxima Mundi

- 21 decembrie - 7 ianuarie -

 

Dragi prieteni,

În luna cadourilor, în perioada 21 decembrie - 7 ianuarie avem promoții consistente de 20% la toate cărțile, la printurile pe canvas din galeria Foto^N și la seturile DVD. Comenzile care vor fi lansate după 27 decembrie vor fi onorate după 7 ianuarie 2019.

Pentru lucrările din categoriile Multimedia și Foto^N - artă fractală este necesar ca la finalizarea comenzilor să introduceți cuponul Editura.Proxima.Mundi-aproape.8.ani (exact așa cum este scris aici - puteți folosi copy/paste) pentru a beneficia de reducerea de 20% la ele.

M-am luat cu treaba și nici nu știu când au trecut aproape 8 ani de activitate :-). Vă mulțumim pentru feedback și ne bucurăm și de bucuria dvs., precum și de faptul că ați recomandat aceste lucrării vii, create cu multă pasiune și atenție, prietenilor și cunoștințelor dumneavoastră.
Site-ul nostru are de puțin timp o interfață nouă, mai performantă. Puteți face achiziții și fără să fie nevoie să vă faceți cont (avantajul creării unui cont este că aveți un istoric al comenzilor și alte opțiuni).

În pregătire avem o carte extraordinară: Femeia interzisă vorbește: Conversații cu Maria Magdalena, care va apărea cel mai probabil în luna februarie 2019. În aceasta se discută natura și interacțiunea energiilor masculină și feminină, toate acestea fiind privite de la nivel de suflet. Sunt informații nu numai interesante, ci și necesare, care oferă explicații despre despre cum funcționăm ca bărbați și femei care avem în interior ambele energii (feminină și masculină).

Pagina de FaceBook a acesteia este aici: https://www.facebook.com/femeia.interzisa.vorbeste

Sărbători fericite și spor în toate!
George Acu
Editura Proxima Mundi


* Pe paginile de facebook ale cărților publicăm din când în când articole interesante și alte noutăți. Puteți fi la curent cu noutățile și pe această cale:

https://www.facebook.com/femeia.interzisa.vorbeste

https://www.facebook.com/viata.la.frontiera.cunoasterii
https://www.facebook.com/transformari.planetare.2012.2030
https://www.facebook.com/pamantul.se.trezeste.profetii2012.2030
https://www.facebook.com/integrarea.sufletului
https://www.facebook.com/istoria.reala.a.pamantului
https://www.facebook.com/conexiunea.lira.pamant
https://www.facebook.com/conectarea.cu.arcturienii
https://www.facebook.com/marele.potential.uman

https://www.facebook.com/picaturi.de.spirit
https://www.facebook.com/expozitie.foto.n

https://www.facebook.com/editura.proxima.mundi

Ultimele articole publicate:

{newsfeeds:www.proxima-mundi.ro/articole?format=feed&type=rss|display:title,description,content,enclosure|max:5|link|pict:1}

Pentru mai multe informații, puteți consulta acest glosar de termeni din fizică, metafizică și spiritualitate (care reprezintă o sursă bogată de informații de sine stătătoare) la http://www.proxima-mundi.ro/glosar Dezabonare

P.S.: Cei care au site-uri/bloguri și doresc acest lucru, pot adăuga în site-urile lor fluxurile RSS ale aparițiilor editoriale și respectiv ale articolelor. Cele 3 link-uri sunt următoarele:
http://www.proxima-mundi.ro/?format=feed&type=rss (RSS apariții editoriale)
http://www.proxima-mundi.ro/articole?format=feed&type=rss (RSS articole)
http://www.proxima-mundi.ro/multimedia?format=feed&type=rss (RSS multimedia)


subsol newsletter Editura Proxima Mundi
Dacă ați primit acest buletin informativ de la un/o prieten(ă) și doriți să vă abonați la el, o puteți face pe site-ul Editurii Proxima Mundi - www.proxima-mundi.ro în căsuța din dreapta, aflată undeva mai jos pe fiecare pagină.