Opțiuni accesibilitate

Toate încep cu speranţa... (articol de Wendy Kennedy)

Toate încep cu speranţa... (articol de Wendy Kennedy)
Editura Proxima Mundi - www.proxima-mundi.ro
Newsletter {mailid} | www.proxima-mundi.ro
Toate încep cu speranţa... (Wendy Kennedy)

Cod galactic și activare în Limbajul Luminii

-articol de Wendy Kennedy-

 

Dragi prieteni,

 

Vă supun atenţiei un alt articol care conține Coduri de Lumină destinate lucrului asupra speranţei.

Simbolurile folosite în Codurile de Lumină rezonează cu noi la nivel energetic și ne ajută să ne reamintim de natura noastră divină. Codurile transmit frecvențele luminii, sunetului, geometriei sacre, precum și informații cosmice, și ne ajută să ne eliberăm de credințe limitative învechite fără să fie nevoie să le definim. Simbolurile reprezintă Limbajul Luminii, care ocolește centrii tradiționali din creier ai limbajului și ne vorbesc nouă - ființe divine de Lumină care avem o experiență fizică.

Wendy Kennedy lucrează cu Colectivul Pleiadian din dimensiunea a 9-a (de la care a transmis informațiile din prima parte a cărții Marele potențial uman: Pășind în propria Lumină), care au o vibrație veselă și înălțătoare. Mai multe persoane ne-au spus că lucrul cu aceste simboluri le-au ajutat să depășească anumite situații mai dificile.

În secţiunea Articole a site-ului puteţi găsi încă 7 articole în care se dau Coduri de Lumină cu care se poate lucra, pe diferite teme.

Mai multe instrucțiuni și detalii se găsesc în articol.

Dacă doriți să împărtășiți experiențele avute în urma lucrului cu aceste Coduri de Lumină, o puteți face pe pagina https://www.facebook.com/marele.potential.uman

Să vă fie de folos!

 

Toate cele bune!
George Acu
Editura Proxima Mundi


* Pe paginile de facebook ale cărților publicăm din când în când articole interesante și alte noutăți. Puteți fi la curent cu noutățile și pe această cale:

https://www.facebook.com/viata.la.frontiera.cunoasterii
https://www.facebook.com/transformari.planetare.2012.2030
https://www.facebook.com/pamantul.se.trezeste.profetii2012.2030
https://www.facebook.com/integrarea.sufletului
https://www.facebook.com/istoria.reala.a.pamantului
https://www.facebook.com/conexiunea.lira.pamant
https://www.facebook.com/conectarea.cu.arcturienii
https://www.facebook.com/marele.potential.uman
https://www.facebook.com/picaturi.de.spirit
https://www.facebook.com/expozitie.foto.n


https://www.facebook.com/editura.proxima.mundi

Ultimele articole publicate:

{newsfeeds:www.proxima-mundi.ro/articole?format=feed&type=rss|display:title,description,content,enclosure|max:5|link|pict:1}

Pe paginile site-ului unii termeni apar evidențiați, iar dacă țineți cursorul deasupra lor, vă apare definiția lor din glosarul de termeni. Dacă dați clic pe termenii respectivi, sunteți duși la poziția lor din cadrul glosarului. Pentru mai multe informații, puteți consulta acest glosar de termeni din fizică, metafizică și spiritualitate (care reprezintă o sursă bogată de informații de sine stătătoare) la http://www.proxima-mundi.ro/glosar/fizica-si-metafizica Dezabonare

P.S.: Cei care au site-uri/bloguri și doresc acest lucru, pot adăuga în site-urile lor fluxurile RSS ale aparițiilor editoriale și respectiv ale articolelor. Cele 3 link-uri sunt următoarele:
http://www.proxima-mundi.ro/?format=feed&type=rss (RSS apariții editoriale)
http://www.proxima-mundi.ro/articole?format=feed&type=rss (RSS articole)
http://www.proxima-mundi.ro/multimedia?format=feed&type=rss (RSS multimedia)


subsol newsletter Editura Proxima MundiDacă ați primit acest buletin informativ de la un/o prieten(ă) și doriți să vă abonați la el, o puteți face pe site-ul Editurii Proxima Mundi - www.proxima-mundi.ro în căsuța din dreapta, aflată undeva mai jos pe fiecare pagină.