Opțiuni accesibilitate

Apariție „Istoria reală a Pământului” - Ediția 1 revizuită 2018

Apariție „Istoria reală a Pământului” - Ediția 1 revizuită 2018
Editura Proxima Mundi - www.proxima-mundi.ro
Newsletter {mailid} | www.proxima-mundi.ro
„Istoria reală a Pământului” - Ediția 1 revizuită 2018

Apariție „Istoria reală a Pământului” -
Ediția 1 revizuită 2018

- ediție nouă -

 

Dragi prieteni,

În săptămâna 13-19 auust, va fi disponibilă o ediție revizuită a lucrării „Istoria reală a Pământului”. Cei care au deja prima ediție nu au pierdut nimic din idei; expresiile tehnice/metafizice au fost sistematizate ca să corespundă cu celelalte ediții revizuite și au fost adăugate și alte note de subsol față de cele inițiale. Volumul mare de informații din aceste lucrări creează această necesitate a sistematizării limbajului, pentru ca acesta să aibă o coerență în toate aceste lucrări, iar ideile să fie înțelese bine încă de la prima citire. Cărțile publicate vizează nivele profunde ale ființei, astfel că pentru aprofundare este necesară mai mult de o simplă citire a lor. Adesea, subiectele tratate necesită și a medita la ele, astfel că o recitire din când în când poate prilejui și alte revelații decât prima dată.

În săptămâna 13-19 auust, noua ediție poate fi comandată cu o reducere de 20%.

Lectură plăcută!
George Acu
Editura Proxima Mundi


* Lucrările din galeria Foto^N sunt disponibile ca imprimate pe pânză (canvas) - https://www.proxima-mundi.ro/expozitie-foto-n . Sunt disponibile mai multe mărimi din care se poate alege (mare, medie și mică). Se pretează pentru a decora și influența pozitiv cabinete de orice fel, dar și alte spații, precum camera de zi. Au fost create beneficiind de susținerea mai multor ființe de Lumină.


* Pe paginile de facebook ale cărților publicăm din când în când articole interesante și alte noutăți. Puteți fi la curent cu noutățile și pe această cale.

https://www.facebook.com/istoria.reala.a.pamantului
https://www.facebook.com/viata.la.frontiera.cunoasterii
https://www.facebook.com/transformari.planetare.2012.2030
https://www.facebook.com/pamantul.se.trezeste.profetii2012.2030
https://www.facebook.com/integrarea.sufletului
https://www.facebook.com/conexiunea.lira.pamant
https://www.facebook.com/conectarea.cu.arcturienii
https://www.facebook.com/marele.potential.uman

https://www.facebook.com/picaturi.de.spirit
https://www.facebook.com/expozitie.foto.n

https://www.facebook.com/editura.proxima.mundi

Ultimele articole publicate:

{newsfeeds:www.proxima-mundi.ro/articole?format=feed&type=rss|display:title,description,content,enclosure|max:3|link|pict:1}

Pe paginile site-ului unii termeni apar evidențiați, iar dacă țineți cursorul deasupra lor, vă apare definiția lor din glosarul de termeni. Dacă dați clic pe termenii respectivi, sunteți duși la poziția lor din cadrul glosarului. Pentru mai multe informații, puteți consulta acest glosar de termeni din fizică, metafizică și spiritualitate (care reprezintă o sursă bogată de informații de sine stătătoare) la http://www.proxima-mundi.ro/glosar/fizica-si-metafizica

P.S.: Cei care au site-uri/bloguri și doresc acest lucru, pot adăuga în site-urile lor fluxurile RSS ale aparițiilor editoriale și respectiv ale articolelor. Cele 3 link-uri sunt următoarele:
http://www.proxima-mundi.ro/?format=feed&type=rss (RSS apariții editoriale)
http://www.proxima-mundi.ro/articole?format=feed&type=rss (RSS articole)
http://www.proxima-mundi.ro/multimedia?format=feed&type=rss (RSS multimedia)


Primiți acest buletin informativ pentru că v-ați abonat la el. Faptul că îl acceptați în continuare presupune că sunteți de acord cu politica noastră de confidențialitate a datelor personale, care este conformă cu legislația în vigoare. Dacă nu sunteți de acord cu termenii acesteia, vă puteți dezabona oricând, folosind link-ul de mai jos.
Trimiteți acest mesaj unui prieten

{modify}Modificare abonament{/modify}

Dezabonare