(în curs de apariție) Femeia Interzisă Vorbește: Conversații cu Maria Magdalena (Pamela Kribbe) (-20% la precomandă)

Varianta PDF - (în curs de apariție) Femeia Interzisă Vorbește: Conversații cu Maria Magdalena (Pamela Kribbe) (-20% la precomandă)Imprimare - (în curs de apariție) Femeia Interzisă Vorbește: Conversații cu Maria Magdalena (Pamela Kribbe) (-20% la precomandă)Adresă e-mail - (în curs de apariție) Femeia Interzisă Vorbește: Conversații cu Maria Magdalena (Pamela Kribbe) (-20% la precomandă)

Conversații cu Maria Magdalena219 pagini, format 14,5 x 20,5cm
Traducere: Ada Cocoș
Adaptare și corectură: George Acu
Dată apariție: sfârșitul lunii februarie 2019
ISBN 978-606-94421-3-5

Până la data apariției beneficiați de o reducere de 20% la precomandă.
(Precomenzile vor fi expediate în ordinea primirii lor. În cazul în care comandați și alte cărți împreună cu aceasta și doriți ca acelea să vă fie expediate înainte de apariția acesteia, vă rugăm să faceți comenzi separate.)


30,00 lei (reducere 20%)
24,00 lei

Prezentare

În tradiția creștină, Maria Magdalena a fost privită drept „femeia interzisă”: sălbatică, liberă și păcătoasă. Această carte conține atât un dialog cu Maria Magdalena, cât și mesaje primite de la ea, transmise de Pamela Kribbe (PhD). Este vorba despre energiile masculină și feminină, relații, sexualitate și vindecare. În aceste învățături Maria Magdalena vorbește cu o voce clară și iubitoare, care uneori este directă și conflictuală, dar cel mai adesea compasională, apreciind foarte mult natura umană.

Maria Magdalena spune că atât în bărbați, cât și în femei, există o energie feminină interzisă, care are de a face cu simțirea, intuiția și inima. În aceste zile și vremuri, ambele sexe sunt invitate să conștientizeze prezența acestei energii și să vindece vechea rană a separării dintre ele. Astfel, vom învăța să ne ascultăm iarăși șoaptele inimii și să ne reconectăm cu sufletul nostru.

Nu există încă recenzii pentru această lucrare.