A apărut o carte deosebit de revelatoare:
„Femeia interzisă vorbește: Conversații cu Maria Magdalena”.
În aceasta se discută natura și interacțiunea energiilor masculină și feminină, toate acestea fiind privite de la nivel de suflet.
Sunt informații nu numai interesante, ci și necesare, care oferă explicații despre cum funcționăm atât ca bărbați și femei care avem în interior ambele energii (feminină și masculină), cât și în dinamica dintre noi.
Cartea Istoria reală a Pământului” - Ediția 1 revizuită 2018 este disponibilă începând cu 13 august 2018.
Cartea Viața la Frontiera Cunoașterii: Creștere personală și dezvoltare spirituală” - Ediția a 2-a, 2018
este disponibilă din data de 16 iunie 2018.
Vești bune: începând cu 8 mai 2018, avem tarife mai bune la curier rapid:
15 lei (primul kg), 17 lei (1,01-5 kg), 22 lei (5,01-15 kg). Mai multe detalii pe pagina de finalizare a comenzilor.
Cartea Transformări Planetare și Perspective: Mesaje de la Fondatori” - Ediția a 2-a revizuită și adăugită 2018 este disponibilă începând cu 21 martie 2018, revizuită complet și cu ilustrații noi față de ediția în limba engleză.
Cartea „Integrarea Sufletului” este disponibilă din nou începând cu 24 aprilie 2017,
ca Ediția 1 revizuită și adăugită cu câteva ilustrații - le puteți vedea aici.

Femeia Interzisă Vorbește: Conversații cu Maria Magdalena (Pamela Kribbe)

Varianta PDF - Femeia Interzisă Vorbește: Conversații cu Maria Magdalena (Pamela Kribbe)Imprimare - Femeia Interzisă Vorbește: Conversații cu Maria Magdalena (Pamela Kribbe)Adresă e-mail - Femeia Interzisă Vorbește: Conversații cu Maria Magdalena (Pamela Kribbe)

Conversații cu Maria Magdalena219 pagini, format 14,5 x 20,5 cm
Traducere: Ada Cocoș
Adaptare și corectură: George Acu
Dată apariție: 13 februarie 2019
ISBN 978-606-94421-3-5
30,00 lei (reducere 10%)
27,00 lei

Prezentare

În tradiția creștină, Maria Magdalena a fost privită drept „femeia interzisă”: sălbatică, liberă și păcătoasă. Această carte conține atât un dialog cu Maria Magdalena, cât și mesaje primite de la ea, transmise de Pamela Kribbe (PhD). Este vorba despre energiile masculină și feminină, relații, sexualitate și vindecare. În aceste învățături Maria Magdalena vorbește cu o voce clară și iubitoare, care uneori este directă și conflictuală, dar cel mai adesea compasională, apreciind foarte mult natura umană.

Maria Magdalena spune că atât în bărbați, cât și în femei, există o energie feminină interzisă, care are de a face cu simțirea, intuiția și inima. În aceste zile și vremuri, ambele sexe sunt invitate să conștientizeze prezența acestei energii și să vindece vechea rană a separării dintre ele. Astfel, vom învăța să ne ascultăm iarăși șoaptele inimii și să ne reconectăm cu sufletul nostru.

Cuprins detaliat

Introducere

Partea I: Conversații cu Maria Magdalena

Capitolul 1 – Femeia interzisă
Capitolul 2 – Femeia rănită
Capitolul 3 – Energia masculină a inimii
Capitolul 4 – Umbra energiei feminine
Capitolul 5 – Vindecarea rănii feminine: trei etape
Capitolul 6 – Înțelepciunea feminină: reconectarea cu intuiția
Capitolul 7 – Vindecarea rănii masculine: trei etape
Capitolul 8 – Sexualitatea la nivelul inimii

Partea a II-a: Transmisiuni prin channeling de la Maria Magdalena

Capitolul 9 – Puterea abdomenului
Capitolul 10 – Cum puteți să vă eliberați dintr-o veche închisoare
Capitolul 11 – Recâștigarea propriei voastre puteri
Capitolul 12 – Acceptarea furiei
Capitolul 13 – O definiție nouă a masculinității
Capitolul 14 – Acceptarea individualității
Capitolul 15 – Suflete bătrâne
Capitolul 16 – Deschiderea canalului propriu
Capitolul 17 – Esența a tot ce înseamnă vindecare
Capitolul 18 – Poarta
Capitolul 19 – Relații bazate pe recunoașterea dintre suflete
Capitolul 20 – Trei etape până la o relație iubitoare
Capitolul 21 – Ce este mare și ce este mic în voi
Capitolul 22 – Sexualitatea tandră
Capitolul 23 – Conectarea inimii cu abdomenul

 

Fragment din carte

fragmente din Capitolul 4 – Umbra energiei feminine

Atât energia feminină, cât și energia masculină au câte un aspect bazat pe ego și câte unul centrat pe inimă. Am vorbit despre energia masculină opresivă, agresivă ca fiind în opoziție cu energia masculină iubitoare și centrată pe inimă. Aceasta este o distincție clară. Însă atunci când vine vorba despre energia feminină, am menționat doar calități precum empatia, sensibilitatea, capacitatea de conectare și conștiința unității. Acesta este aspectul centrat pe inimă al energiei feminine. Cum arată latura întunecată, aspectul bazat pe ego?

La fel ca energia masculină, energia feminină se poate manifesta dintr-un ego ce are la bază teama. Umbra energiei masculine ne este mult prea familiară și ar putea părea că energia feminină nu este decât o victimă a acesteia și că are numai calități luminoase. Însă, la fel cum energia masculină este mai mult decât duritate, conflict și control, energia feminină nu constă doar din iubire, sensibilitate și empatie. Și energia feminină are un aspect de teamă și posesivitate.

Atunci când femeile își exercită puterea asupra bărbaților, aceasta se exprimă în principal ca o dorință de a poseda energia acestora. Când psihicului femeii îi lipsește conștiența de sine și stima de sine, acesta își dorește un partener masculin care să îi ofere energie vitală. În ea există un gol, o slăbiciune, un aspect pasiv care o sperie. Ea dorește să umple golul cu energia vigorii, vitalității și creativității. Psihicul feminin imatur simte că are nevoie de un bărbat pentru a fi întreg. În esență, este responsabilitatea ei să fie un eu dezvoltat complet, un individ independent, liber și creativ. Dar, în același timp, femeia se teme de puterea care dorește să prindă viață în ea, pentru că dacă permite acestui lucru să se întâmple, va trebui să taie un „cordon ombilical” interior care o conectează cu Întregul, cu „pântecul cosmic”, din care s-a simțit cândva parte. Și nu își dorește asta – cel puțin nu încă.

Permiteți-mi să clarific expresia „pântec cosmic”. Uterul oferă o stare de securitate deplină și de lipsă de granițe. Aceasta este o condiție fizică înainte de naștere. Dar există și un pântec cosmic din care ați ieșit, ca suflet. Atunci când ați fost creați ca suflet individual, v-ați desprins de Întregul cu care erați în fuziune și care vă oferea un cocon natural. Nașterea voastră ca suflete individuale a cauzat o traumă primordială. Aspectul vostru masculin era aspectul dornic de aventură, de progres, care a inițiat nașterea voastră. A dorit să trăiască experiența individualității și să o descopere.

Aspectul vostru feminin a fost cel care a dat înapoi și care a dorit să rămână conectat la Unu, la Sursă; s-a opus desprinderii. Trauma nașterii voastre cosmice vă afectează mai cu seamă latura feminină, unde declanșează nostalgia după sferele cerești, transcendență, fuziune și contopire în ceva mai cuprinzător.

Energia masculină a fost direcționată mai mult spre sine și a putut să își găsească individualitatea specifică prin ruperea față de Sursă. Pentru energia masculină, această rupere față de Unu promitea o călătorie care merita efortul, evoluția sufletului, extinderea limitelor și trăirea experienței libertății.

Pe parcursul întregii călătorii a sufletului, ambele aspecte oferă o contribuție la fel de importantă: dorința masculină de libertate și individualitate și aspirația feminină spre transcendență și unitate. Aceștia sunt cei doi poli esențiali care fac posibilă crearea universului; ambii sunt necesari. Atunci când sunt în echilibru, viața este o interacțiune animată între starea de a fi conectat(ă) și individualitate, un amestec minunat de securitate și aventură.

(...)

Așadar, energia feminină dominatoare și centrată pe putere nu este agresivă în mod deschis, ci mai degrabă manipulatoare: se prezintă ca fiind iubitoare, dar are un motiv diferit.

Energia feminină bazată pe ego dorește să posede cealaltă persoană și nu lasă loc libertății reale. Dacă psihicul feminin este dominat de acest motiv, apare teama subiacentă că fără disponibilitatea altei persoane, ea este un nimeni. Se simte goală și neîmplinită fără rolul său de mamă, de persoană care oferă, de protector. Dependența altor persoane față de ea îi oferă plăcere, indiferent dacă este vorba despre copilul ei, despre partener sau despre altcineva. Există interese ascunse în spatele „faptelor ei bune”.

Oare și seducția feminină are legătură cu această formă de exercitare a controlului, pe principiul „a prinde pe cineva în mreje”?

Seducția este o formă de constrângere subtilă. O seducătoare versată poate detecta cu ușurință punctele slabe din viața emoțională a altcuiva. Ea îi poate face pe alții să simtă că ea îi înțelege cu adevărat, îi face să se simtă văzuți și apreciați. Seducția înseamnă să vă jucați cu ego-ul altcuiva. Dacă cealaltă persoană cedează în fața abilităților voastre de seducție, vă simțiți triumfătoare, victorioase. Acea persoană este în puterea voastră pentru că „iubirea” pe care o oferiți devine curând intoxicantă, creatoare de dependență. Colivia este construită, iar pasărea intră de bunăvoie în ea. Aceasta este o strategie tipic feminină, dar care poate fi folosită și de către bărbați, pentru că, așa cum s-a spus mai devreme, aveți ambele energii în voi. Dar energia masculină este, în mod inerent, mai agresivă în mod deschis. Atunci când psihicul masculin este motivat de putere, dorește să domine, iar planurile sale sunt evidente, nu ascunse. Abordarea feminină este mai subtilă, chiar dacă are același obiectiv: a controla și a domina pe altcineva.

 

fragment din Capitolul 23 – Conectarea inimii cu abdomenul

Să ne întoarcem acum la ceea ce se petrece în fazele inițiale ale relațiilor de iubire. Oamenii sunt purtați adeseori de o forță primară. Faptul de a fi îndrăgostit de cineva este de necontrolat. Vi se întâmplă, pur și simplu, mai mult sau mai puțin. Sunteți depășiți de asta. Sunteți atrași profund de altcineva, iar acest lucru vă forțează să vă desprindeți de orice fel de măsuri de siguranță ați fi luat și de barierele pe care le-ați fi creat. Sunteți invitați să vă deschideți și să vă arătați vulnerabilitatea partenerului/partenerei. Dacă el sau ea face același lucru, acesta poate fi începutul unei întâlniri minunate și înflăcărate. Atunci când doi oameni se apropie mai mult și își împart viața, atracția inițială va fi transformată treptat într-o iubire mai pământească. Aceasta este o iubire care este dispusă să se confrunte cu aspectele mai întunecate ale celeilalte persoane și să găsească o cale de a le gestiona. Pentru mulți oameni, aceasta este o etapă foarte dificilă. Fluxul inițial de atracție și de a fi îndrăgostit este calea de intrare, permițându-vă accesul la toate nivelele care vă pot conecta cu altcineva.

Mai devreme sau mai târziu, veți fi confruntați cu aspecte ale partenerului/partenerei care nu vă plac și care vă întristează sau vă supără. Însă partenerul/partenera nu este „salvatorul” vostru/„salvatoarea” voastră. El sau ea nu este cel/cea care să vă întregească sau care să vă mântuiască. Este necesar să mergeți pe calea proprie, indiferent de cât de apropiați ați fi de cineva. Aceste revelații interioare evoluează pe măsură ce relația se dezvoltă și vă forțează să vă confruntați cu propriul întuneric, cu dorința subconștientă pentru o iubire atotcuprinzătoare și cu tendința de a dori ca partenerul/partenera să v-o ofere. Așadar, vedeți că o forță naturală precum îndrăgostirea creează mai întâi o stare de extaz, iar apoi vă „forțează” să priviți mai în profunzime, să mergeți de la lumină la întuneric. Prin întuneric nu fac referire la ceva greșit sau rău, ci la aspecte ale ambilor parteneri cărora nu li s-a oferit încă șansa de a ieși la lumină. Dacă aveți încredere în forțele din propriul abdomen –în dorințele și pasiunile voastre– și dacă adăugați la aceasta conștiința de observator, care este vigilentă și nu judecă, inițiați transformarea interioară pe care o poate aduce o relație profundă. Extazul și conștiința se împletesc. Creați împreună un dans de o mare profunzime. Acest dans are și aspecte mai puțin plăcute, dar ce obțineți este autenticitate între două persoane – o iubire reală, bine fondată.

 

Acest fragment poate fi distribuit cu condiția să se menționeze cartea din care face parte („Femeia interzisă vorbește: Conversații cu Maria Magdalena”, de Pamela Kribbe) și un link spre această pagină - https://www.proxima-mundi.ro/carti/femeia-interzisa-vorbeste

 

Precizări comenzi

Informații importante legate de livrare și returnare:

* Calculația implicită și automată, de către site, a costurilor de livrare este valabilă doar pentru expedierile prin curier rapid DPD (în cazul în care doriți expedierea printr-un alt curier, este necesar să precizați acest lucru la rubrica „Alte precizări” de la finalizarea comenzii; în acest caz tarifele de transport calculate automat de către site pentru expedierea prin curier DPD vor fi ignorate, fiind recalculate în funcție de celălalt curier ales de dvs.)

* Plata se face ramburs, la ridicarea coletului. Este avantajos să vă adunați mai multe persoane și să faceți o singură comandă. Astfel, expedierea ramburs pentru fiecare exemplar suplimentar ajunge să coste cu doar câțiva lei mai mult per exemplar. Majoritatea cărților au cca. 400-550 de grame (+/-).

* Conform OUG 34/2014 - Art.14, alin. (2) , după recepționarea comenzii, aveți dreptul, în termen de 14 zile calendaristice, să returnați produsele comandate fără ca ele să fie deteriorate din cauza utilizării, suportând integral cheltuielile de retur.

* De regulă, coletele comandate prin curier rapid ajung în 1-3 zile lucrătoare de la data expedierii. Facem efortul să expediem comenzile cât mai prompt cu putință. Din această cauză, în cazul în care vă răzgândiți după efectuarea unei comenzi, vă rugăm să ne anunțați imediat, în decursul aceleiași zile în care ați făcut comanda (la http://www.proxima-mundi.ro/contact), ca să nu o mai expediem. În cazul în care, din diferite motive, după acest interval, clientul refuză să ridice coletul comandat, acest fapt ne produce cheltuieli de transport dus-întors, care sunt responsabilitatea clientului. În consecință, în cazul acelor clienți care astfel acumulează debite (la transportul comenzilor refuzate după trimiterea lor și neanunțarea noastră în intervalul specificat mai sus), ne rezervăm dreptul ca pe viitor să nu le mai onorăm nicio comandă, decât cu achitarea prealabilă a debitului restant.

* În cazul în care unul sau mai multe dintre produse ajung(e) la dumneavoastră deteriorat(e), vă rugăm să ne contactați la http://www.proxima-mundi.ro/contact pentru a stabili condițiile returului.

Procedura de expediere a coletelor:

În cazul expedierilor comandate prin curier rapid:

Prin curier rapid, trimitem coletul a doua zi lucrătoare după primirea comenzii. Durata ajungerii coletului la destinatar este de 1-3 zile lucrătoare din ziua expedierii. Curierul vă va anunța pe email despre expedierea comenzii și vă va căuta la telefon pentru livrarea coletului la adresa pe care ați furnizat-o când ați făcut comanda.
Important!
La primire, verificați cu atenție conținutul coletului și asigurați-vă că este în regulă, înainte de a semna de primire. Altfel, în caz că semnați de primire și constatați ulterior nereguli în legătură cu conținutul coletului, se consideră că este responsabilitatea destinatarului, iar reclamațiile ulterioare nu sunt luate în considerare de către curier.

În cazul expedierilor internaționale:

* Livrările în exteriorul României se fac cu plata anticipată, conform celor mai avantajoase tarife de care dispun companiile terțe cu care colaborăm, exprimate în lei. După lansarea unei comenzi internaționale, veți fi anunțați prin email despre tarifele de expediere, precum și despre opțiunile de plată acceptate.


* După expedierea coletului, responsabilitatea recepționării acestuia vă aparține dumneavoastră.
* Retrimiterea coletelor care nu sunt ridicate de destinatar se poate face ulterior numai cu achitarea anticipată a primei expediții, adică transport dus-întors + alte taxe (magazinaj etc.) = între 13-45 lei.
* Ne rezervăm dreptul ca, pe viitor, să nu mai deservim persoanele care nu își achită debitele de transport provocate prin neridicarea [la timp a] coletelor.

 

Copyright

Vă rugăm să țineți cont de legislația în vigoare. Pentru orice alte întrebuințări ale informației în afară de recenzii, este necesar să aveți permisiunea prealabilă scrisă a Editurii Proxima Mundi.

 

Extrase din Legea privind dreptul de autor și drepturile conexe:

 

CAPITOLUL VI
Limitele exercitării dreptului de autor

(...)

Art. 33

(1) Sunt permise, fără consimțământul autorului și fără plata vreunei remunerații, următoarele utilizări ale unei opere aduse anterior la cunoștința publică, cu condiția ca acestea să fie conforme bunelor uzanțe, să nu contravină exploatării normale a operei și să nu îl prejudicieze pe autor sau pe titularii drepturilor de utilizare:

(...)

b) utilizarea de scurte citate dintr-o operă, în scop de analiză, comentariu sau critică ori cu titlu de exemplificare, în măsura în care folosirea lor justifică întinderea citatului;

(...)

(2) În condițiile prevăzute la alin. (1), sunt permise reproducerea, distribuirea, radiodifuzarea sau comunicarea către public, fără un avantaj direct sau indirect, comercial sau economic:

(...)

c) de scurte fragmente ale operelor, în cadrul informațiilor privind evenimentele de actualitate, dar numai în măsura justificată de scopul informării;

(...)

(4) În toate cazurile prevăzute la alin. (1) lit. b), c), e), f), i) și la alin. (2) trebuie să se menționeze sursa și numele autorului, cu excepția cazului în care acest lucru se dovedește a fi imposibil;

(...)

Art. 138^7
(1) Încălcarea drepturilor recunoscute și protejate prin prezenta lege atrage răspunderea civilă, contravențională sau penală, după caz, potrivit legii. Dispozițiile procedurale sunt cele prevăzute în prezenta lege, care se completează cu cele de drept comun.

Art. 139^8
Constituie infracţiune şi se pedepseşte cu închisoare de la 6 luni la 3 ani sau cu amendă punerea la dispoziţia publicului, inclusiv prin internet ori prin alte reţele de calculatoare, fără drept, a operelor sau a produselor purtătoare de drepturi conexe ori de drepturi sui-generis ale fabricanţilor de baze de date sau a copiilor acestora, indiferent de suport, astfel încât publicul să le poată accesa în orice loc sau în orice moment ales în mod individual.

Art. 140
(1) Constituie infracțiuni și se pedepsesc cu închisoare de la o lună la un an sau cu amendă următoarele fapte comise fără autorizarea sau consimțământul titularului drepturilor recunoscute de prezenta lege:
a) reproducerea operelor sau a produselor purtătoare de drepturi conexe;

Art. 141
(1) Constituie infracţiune şi se pedepseşte cu închisoare de la 6 luni la 3 ani sau cu amendă fapta persoanei care îşi însuşeşte, fără drept, în întregime sau în parte, opera unui alt autor şi o prezintă ca o creaţie intelectuală proprie.

 

Nu există încă recenzii pentru această lucrare.