Opțiuni accesibilitate

Dacă doriți să fiți la curent cu cărțile care urmează să fie publicate, precum și cu lansări, prezentări, articole, reduceri etc., vă puteți abona aici la buletinul nostru informativ (verificați și dosarul de spam dacă vă abonați).

Coșul dvs. de cumpărături este gol.

Comenzile primite începând cu 14 septembrie vor fi expediate, în ordinea primirii lor, după 1 octombrie.
Excepție fac comenzile de cărți în format electronic.


Unul din arhetipurile majore ale sistemului stelar Orion este acela al competiției. Atunci când sistemul de control a căzut, orionienii s-au trezit confruntați cu probleme de competiție. Au petrecut zeci de mii de ani războindu-se pe tema resurselor naturale și pe tema care ideologie va înlocui vechiul sistem al controlului și îi va lua locul ca nou sistem dominant.

Competiția poate lua multe forme diferite, dar întotdeauna este o expresie a percepției unui univers finit. Cel mai des o vedeți ca o limitare a iubirii, timpului, energiei, banilor și al resurselor fizice. Astfel, competiția este mânată adesea de o nevoie de siguranță construită pe perspectiva iluzorie că voi înșivă sunteți ființe finite. Nu vă percepeți ca Ființe Infinite de Lumină Divină care au o experiență fizică. Credeți că atunci când corpul cedează, voi încetați să existați; nimic nu este mai departe de adevăr.

Dacă descoperiți că resursele voastre naturale sunt limitate, înseamnă că ele sunt create sau obținute din credința în competiție. Căci în șablonul divin originar al Universului, există resurse nelimitate pentru tot ce înseamnă conștiință în el. Pe măsură ce vă treziți și mai mult și începeți să pășiți pe cale ca Ființe Divine de Lumină, veți descoperi surse de energie noi pentru planeta voastră, precum și instituții și sisteme noi care vor sprijini toate ideologiile. Într-un univers infinit, nu este nevoie ca o credință să fie eliminată pentru ca alta să înflorească. Toate sunt acceptate, sprijinite și iubite în mod necondiționat.

 

Codul pentru competiție

Ca să lucrați cu codurile, vă sugerăm să le contemplați în liniște de mai multe ori pe săptămână sau atunci când simțiți chemarea.

În timp ce contemplați codul, observați toate situațiile din viața voastră unde exprimați competiție. Concurați cumva cu voi înșivă? Concurați cu alții? Vă percepeți ca având limite? Percepeți cumva că Universul este limitat? Recunoașteți aceste credințe în voi înșivă. Mulțumiți-le pentru că fac parte din experiența dualistă.

În acest timp și în acest spațiu, eliberez acum toate gândurile limitative în legătură cu competiția. Mă recunosc ca Ființă Infinită de Lumină Divină și în timp ce radiez acest lucru ca fiind adevărul meu, Universul îmi reflectă abundența sa infinită. Universul este infinit în ce privește creativitatea, resursele și iubirea. Nimic nu încetează să existe; există doar transformare. Permit Universului să mă sprijine. În timp ce îmi las energia să curgă fără condiții, sunt deschis(ă) ca să primesc pe măsură. Universul mă iubește fără rezerve și este îmbogățit de toate creațiile și expresiile mele unice ale vieții.

Autoritate, control și competiție: integrarea arhetipurilor orioniene - partea a 3-a: Competiția (Wendy Kennedy)

În timp ce continuați să contemplați codul, imaginați-vă un sentiment de aliniere și conexiune cu următoarele lucruri: Nelimitare, Iubire și Sprijin Nelimitate și Acceptare Necondiționată.

Starea de a simți este un pas important în activarea codului. Unora li se poate părea dificil să se conecteze cu starea de a simți atunci când țin ochii deschiși. Dacă sunteți în această situație, închideți ochii și imaginați-vă codul în ochiul minții până când ajungeți să vă simțiți confortabil cu procedura, astfel încât să accesați starea de a simți cu ochii deschiși.

 

Traducere: George Acu, 26 noiembrie 2016

Sursa articolului și simbolurilor: higherfrequencies.net

Acest articol poate fi distribuit cu condiția să se păstreze nota de la sfârșit și un link vizibil spre această pagină - http://www.proxima-mundi.ro/articole/autoritate-control-si-competitie-integrarea-arhetipurilor-orioniene-partea-a-3-a