Opțiuni accesibilitate

Dacă doriți să fiți la curent cu cărțile care urmează să fie publicate, precum și cu lansări, prezentări, articole, reduceri etc., vă puteți abona aici la buletinul nostru informativ (verificați și dosarul de spam dacă vă abonați).

Coșul dvs. de cumpărături este gol.

Comenzile primite începând cu 14 septembrie vor fi expediate, în ordinea primirii lor, după 1 octombrie.
Excepție fac comenzile de cărți în format electronic.


După cum am spus săptămâna trecută, vom împărtăși coduri de Lumină pentru a vă ajuta în legătură cu energiile care sunt pe cale să apară, ale autorității, controlului și competiției, pe măsură ce vă apropiați de echinocțiu și începeți să integrați aceste arhetipuri orioniene. Săptămâna aceasta ne vom concentra atenția asupra controlului. Încă o dată, pentru a lucra cu codurile, vă sugerăm să petreceți un timp în liniște cu ele de mai multe ori pe săptămână sau atunci când simțiți această chemare.

 

Codul pentru control

Orionienii au petrecut mulți eoni fiind blocați în iluzia de control. Pentru a trece dincolo de aceasta, a fost nevoia de bunăvoința câtorva îndrăzneți și curajoși să iasă din norme, având încredere în ceea ce îi ghidau să facă inimile și intuiția lor: să se elibereze de nevoia de control.

Controlul poate fi evident, sau poate fi unul dintre programele mai subtile pe care le puneți în scenă în viața voastră. Poate apărea sub multe forme. În timp ce contemplați codul, recunoașteți locurile din viețile voastre care în prezent exercită controlul.

  • Oare căutați să controlați cum se manifestă lucrurile în viața voastră și forma pe care acestea o iau? Adesea, în mintea voastră aveți o idee foarte fixă despre cum ar trebui să arate ceva, numai ca să pierdeți ocazia de a experimenta aceeași esență vibrațională în altă formă.

  • Încercați cumva să controlați timpul? Mulți dintre voi simțiți că trebuie să faceți lucrurile într-o anumită ordine și într-un anumit interval de timp. Universul caută să vă sprijine în modul cel mai eficace și mai eficient cu putință. Maniera și intervalul de timp în care sunt realizate acestea poate arăta foarte diferit față de programul ego-ului, care este rareori foarte eficace sau eficient.

  • Încercați cumva să îi controlați pe alții, credințele și emoțiile lor? Puteți prezenta informații într-o manieră foarte controlată pentru a obține un anumit răspuns de la o anumită persoană pentru a simți iubire, aprobare, siguranță, securitate sau conexiune.

  • Încercați cumva să controlați comportamentul unei persoane iubite? E posibil să faceți acest lucru deoarece vă proiectați propriile temeri asupra experienței lor potențiale.

Autoritate, control și competiție: integrarea arhetipurilor orioniene - partea a 2-a: Controlul (Wendy Kennedy)

În timp ce continuați să contemplați codul, imaginați-vă un sentiment de aliniere și conexiune cu următoarele lucruri: Toleranță, Siguranță și Securitate Inerente, Cunoaștere Divină și Încredere.

Starea de a simți este un pas important în activarea codului. Unora li se poate părea dificil să se conecteze cu starea de a simți având ochii deschiși. Dacă este cazul vostru, închideți-vă ochii și imaginați-vă codul în ochiul minții voastre până când vă simțiți confortabil suficient cu procedura, astfel încât să accesați starea de a simți cu ochii deschiși.

 

Traducere: George Acu, 15 noiembrie 2016

Sursa articolului și simbolurilor: higherfrequencies.net

Acest articol poate fi distribuit cu condiția să se păstreze nota de la sfârșit și un link vizibil spre această pagină - http://www.proxima-mundi.ro/articole/autoritate-control-si-competitie-integrarea-arhetipurilor-orioniene-partea-a-2-a