Chiar dacă ați mai făcut comenzi în trecut, nu aveți cont de utilizator pe site dacă nu v-ați creat unul după luna august 2018.
Începând cu 07 septembrie 2019, vă puteți crea cont pe site din doar 2 clicuri folosind conturi sociale:
Facebook, Google, Twitter, LinkedIn, Live și Yahoo!
Femeia interzisă vorbește: Conversații cu Maria Magdalena (Pamela Kribbe) - Editura Proxima Mundi
Istoria Reală a Pământului, Ediția 1 revizuită 2018 - Editura Proxima Mundi
Viața la Frontiera Cunoașterii - Ediția a 2-a, 2018 - Editura Proxima Mundi
Transformări Planetare și Perspective: Mesaje de la Fondatori - Ediția a 2-a revizuită și adăugită 2018 - Editura Proxima Mundi
„Integrarea Sufletului” - Ediția 1 revizuită și adăugită 2019 - Editura Proxima Mundi
Pământul Se Trezește: Profeții 2012-2030 - Ediția 1 revizuită și adăugită 2016 - Editura Proxima Mundi
Marele Potențial Uman (Tom Kenyon și Wendy Kennedy) - Editura Proxima Mundi
Conexiunea Lira-Pământ (Brad Johnson și Conștiința Colectivă a Sufletelor Lirane) - Editura Proxima Mundi

Pe măsură ce vă apropiați de echinocțiul de toamnă, va începe să se activeze mai mult din energia din jurul autorității, controlului și competiției. Acest fapt poate fi cel mai ușor de observat în domeniile armatelor și poliției voastre, precum și la instituțiile financiare și politice. Aceasta este pentru voi o ocazie de a integra aceste energii, atât la nivel individual, cât și la nivel colectiv. Deși autoritatea, controlul și competiția nu sunt specifice în mod unic niciunui sistem stelar individual din galaxia voastră, acestea sunt arhetipurile dominante din sistemul stelar Orion. Orionienii au explorat aceste frecvențe foarte mult, creând unul dintre cele mai controlate și mai asuprite sisteme din galaxia voastră.

Pe măsură ce treceți prin procesul de înălțare, înregistrările și lecțiile din sistemul stelar Orion se numără printre ultimele de accesat. Aceste înregistrări conțin unele dintre cele mai mari drame ale dualității, iar accesarea lor înainte de a vă fi eliberat de o parte rezonabilă din durerea acelorași lecții de pe Pământ nu v-ar fi fost de folos. Ați fi fost copleșiți. Omenirea a ajuns acum la un moment în care ați făcut suficient de multă integrare, astfel încât aceste înregistrări pot fi accesate acum.

În următoarele 3 săptămâni vom împărtăși un cod pentru fiecare dintre aceste 3 domenii. Pentru a lucra cu codurile, vă sugerăm să le contemplați în liniște de mai multe ori pe săptămână sau atunci când simțiți acest lucru.

 

Cod pentru autoritate

Autoritate, control și competiție: integrarea arhetipurilor orioniene - partea 1: Autoritatea (Wendy Kennedy)

În timp ce contemplați codul, imaginați-vă toate locurile din viața voastră în care ați renunțat la autoritatea voastră. Uneori, acest lucru a fost făcut pentru a evita să fiți judecați. Alteori pentru a evita responsabilitatea, persecuția sau durerea. Oricare ar fi raționamentul iluzoriu, iertați-vă pentru faptul de a nu alege să vă exprimați Divinitatea deplină. Iertați-i pe cei care au făcut un pas înainte pentru a juca rolul figurilor voastre autoritare, astfel încât voi să explorați abdicarea de la acea responsabilitate.

În acest timp și în acest spațiu, mă iert acum și pe toți ceilalți pentru toate faptele rele percepute, cunoscute și necunoscute de mine, în această viață și în toate celelalte vieți. Aleg acum să fiu 100% autorul experiențelor mele. Și așa este.

Pe măsură ce continuați să contemplați codul, imaginați-vă un sentiment de aliniere și conexiune cu următoarele: Împuternicire, Creativitate și Nelimitare. Starea de a simți este o etapă importantă în activarea codului. Unora li se poate părea dificil să se conecteze cu starea de a simți având ochii deschiși. Dacă aveți această problemă, închideți-vă ochii și imaginați-vă codul în ochiul minții până când vă simțiți suficient de confortabil în privința procedurii, încât să accesați starea de a simți cu ochii deschiși.

 

Traducere: George Acu, 04 noiembrie 2016

Sursa articolului și simbolurilor: higherfrequencies.net

Acest articol poate fi distribuit cu condiția să se păstreze nota de la sfârșit și un link vizibil spre această pagină - http://www.proxima-mundi.ro/articole/autoritate-control-si-competitie-integrarea-arhetipurilor-orioniene-partea-1