Opțiuni accesibilitate

Dacă doriți să fiți la curent cu cărțile care urmează să fie publicate, precum și cu lansări, prezentări, articole, reduceri etc., vă puteți abona aici la buletinul nostru informativ (verificați și dosarul de spam dacă vă abonați).

Coșul dvs. de cumpărături este gol.

Comenzile primite începând cu 14 septembrie vor fi expediate, în ordinea primirii lor, după 1 octombrie.
Excepție fac comenzile de cărți în format electronic.


Pe măsură ce vă apropiați de echinocțiul de toamnă, va începe să se activeze mai mult din energia din jurul autorității, controlului și competiției. Acest fapt poate fi cel mai ușor de observat în domeniile armatelor și poliției voastre, precum și la instituțiile financiare și politice. Aceasta este pentru voi o ocazie de a integra aceste energii, atât la nivel individual, cât și la nivel colectiv. Deși autoritatea, controlul și competiția nu sunt specifice în mod unic niciunui sistem stelar individual din galaxia voastră, acestea sunt arhetipurile dominante din sistemul stelar Orion. Orionienii au explorat aceste frecvențe foarte mult, creând unul dintre cele mai controlate și mai asuprite sisteme din galaxia voastră.

Pe măsură ce treceți prin procesul de înălțare, înregistrările și lecțiile din sistemul stelar Orion se numără printre ultimele de accesat. Aceste înregistrări conțin unele dintre cele mai mari drame ale dualității, iar accesarea lor înainte de a vă fi eliberat de o parte rezonabilă din durerea acelorași lecții de pe Pământ nu v-ar fi fost de folos. Ați fi fost copleșiți. Omenirea a ajuns acum la un moment în care ați făcut suficient de multă integrare, astfel încât aceste înregistrări pot fi accesate acum.

În următoarele 3 săptămâni vom împărtăși un cod pentru fiecare dintre aceste 3 domenii. Pentru a lucra cu codurile, vă sugerăm să le contemplați în liniște de mai multe ori pe săptămână sau atunci când simțiți acest lucru.

 

Cod pentru autoritate

Autoritate, control și competiție: integrarea arhetipurilor orioniene - partea 1: Autoritatea (Wendy Kennedy)

În timp ce contemplați codul, imaginați-vă toate locurile din viața voastră în care ați renunțat la autoritatea voastră. Uneori, acest lucru a fost făcut pentru a evita să fiți judecați. Alteori pentru a evita responsabilitatea, persecuția sau durerea. Oricare ar fi raționamentul iluzoriu, iertați-vă pentru faptul de a nu alege să vă exprimați Divinitatea deplină. Iertați-i pe cei care au făcut un pas înainte pentru a juca rolul figurilor voastre autoritare, astfel încât voi să explorați abdicarea de la acea responsabilitate.

În acest timp și în acest spațiu, mă iert acum și pe toți ceilalți pentru toate faptele rele percepute, cunoscute și necunoscute de mine, în această viață și în toate celelalte vieți. Aleg acum să fiu 100% autorul experiențelor mele. Și așa este.

Pe măsură ce continuați să contemplați codul, imaginați-vă un sentiment de aliniere și conexiune cu următoarele: Împuternicire, Creativitate și Nelimitare. Starea de a simți este o etapă importantă în activarea codului. Unora li se poate părea dificil să se conecteze cu starea de a simți având ochii deschiși. Dacă aveți această problemă, închideți-vă ochii și imaginați-vă codul în ochiul minții până când vă simțiți suficient de confortabil în privința procedurii, încât să accesați starea de a simți cu ochii deschiși.

 

Traducere: George Acu, 04 noiembrie 2016

Sursa articolului și simbolurilor: higherfrequencies.net

Acest articol poate fi distribuit cu condiția să se păstreze nota de la sfârșit și un link vizibil spre această pagină - http://www.proxima-mundi.ro/articole/autoritate-control-si-competitie-integrarea-arhetipurilor-orioniene-partea-1