Editura Proxima Mundi - Cărți cu informații în premieră pe Pământ

Editura Proxima Mundi

Meniu

Editura Proxima Mundi

Editura Proxima Mundi

Editura Proxima Mundi

Editura Proxima Mundi

Glosar de termeni din fizică, metafizică și spiritualitate - Editura Proxima Mundi

Glosar de termeni din fizică, metafizică și spiritualitate

Pe paginile site-ului sunt evidențiați anumiți termeni (sunt scriși cu bleu și subliniați cu o linie punctată bleumarin). Dacă țineți mausul deasupra acestora, vă va apărea și definiția lor din glosar. Dacă dați clic pe ei, vă vor duce în glosar, unde veți putea studia și alți termeni.

În felul acesta obțineți mult mai multe informații despre ceea ce citiți :-)


În acest glosar sunt 432 termeni / expresii / sintagme.
Căutați termeni din glosar (sunt permise expresii obișnuite)
Începe cu   Conține   Termen exact   Sună asemănător
0-9 Toți termenii A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W Y Z
Termen
Semnificație

Știința energiei subtile și a influenței sale asupra universului fizic. Radionica utilizează câmpuri EM pentru a direcționa energia cu scopul vindecării, producerii de energie electrică, în tactica militară și alte aplicații.

Care aparține tărâmurilor celeste sau dumnezeiești.

(1) Rasa-rădăcină a omenirii; (2) Denumire dată pleiadienilor care au început să se încarneze pe Pământ în urmă cu milioane de ani.

Denumire dată războiului ce a avut loc între rasa adamică și orionieni, atunci când orionienii au invadat Pământul, în urmă cu peste 300.000 de ani.

(1) Contextul unei serii de sisteme de credință și percepții; (2) Adevăr relativ, sau adevărul așa cum este perceput dintr-un punct de vedere particular.

O realitate asupra naturii căreia au fost de acord două sau mai multe persoane – exemple: moartea și taxele :).

Realitate care este adevărată în mod unic pentru un suflet (spre deosebire de realitatea colectivă, care este împărtășită de minim două suflete).

Punct de vedere absolut extern.

Nivel de realitate creat de imaginație, care are potențialul de a se manifesta în exterior cândva în viitor.

Nivel de realitate cu șanse mari de a se manifesta, pe baza stării prezente de conștiință a unui suflet și a acțiunilor creatoare ale sale.

Conștiența în ceea ce privește aspectele interioare ale sinelui, cum ar fi emoțiile, gândurile și sistemele de credință.

Sintagmă generală ce înseamnă realitatea „normală” sau „cotidiană” de pe Pământ.

(1) Realitate artificială făcută astfel încât să arate la fel ca realitatea mai cuprinzătoare în care este conținută; (2) Model al realității simulat pe computer, care permite oamenilor să participe fizic, cum ar fi „holopuntea” din Star Trek, sau un simulator de zbor pentru antrenamentul piloților de avioane.

(1) Reacția din partea lumii la ceea ce emană un suflet; (2) Reprezentarea exterioară a stării interioare de conștiință a unui suflet; (3) Karma instantanee.

Procesul prin care un suflet intră într-un corp fizic nou după părăsirea altui corp, deținut anterior. Perioada de timp dintre încarnări poate dura de la câteva ore la mai multe secole.

O relație bazată pe obiceiuri dependente, granițe personale slab definite, sacrificiu de sine și dependență emoțională.

Orice relație în care una sau mai multe dintre părți sunt influențate și/sau controlate într-un grad foarte mare de condiționarea din copilărie, până în măsura în care comunicarea efectivă este dificilă și/sau imposibilă.

Relații în care fiecare participant își asumă responsabilitatea deplină pentru sine și comunică deschis și sincer, cu iubire și acceptare necondiționate.

Nume dat oricărei serii organizate de credințe despre realitatea spirituală.

Capacitatea de a modifica programele din mintea subconștientă, foarte asemănător cu modul în care un programator de computere modifică liniile de cod. Reprogramarea minții este făcută adesea prin hipnoterapie, autosugestie și afirmații.

Conștientizare neașteptată în privința naturii Universului.

Stea din constelația Orion, domiciliul Domnilor Întunecați.

(1) A solicita sau a cere ceva lui Dumnezeu sau Dumnezeului suprem; (2) Formă de meditație în care un suflet este receptiv la transmisiuni de la Dumnezeu.

0-9 Toți termenii A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W Y Z

Editura Proxima Mundi

RSS apariții editoriale Proxima Mundi RSS apariții editoriale

Îi rugăm pe cei care doresc să distribuie cărțile să folosească formularul de contact.