Editura Proxima Mundi - Cărți cu informații în premieră pe Pământ

Editura Proxima Mundi

Meniu

Editura Proxima Mundi

Editura Proxima Mundi

Editura Proxima Mundi

Editura Proxima Mundi

Glosar de termeni din fizică, metafizică și spiritualitate - Editura Proxima Mundi

Glosar de termeni din fizică, metafizică și spiritualitate

Pe paginile site-ului sunt evidențiați anumiți termeni (sunt scriși cu bleu și subliniați cu o linie punctată bleumarin). Dacă țineți mausul deasupra acestora, vă va apărea și definiția lor din glosar. Dacă dați clic pe ei, vă vor duce în glosar, unde veți putea studia și alți termeni.

În felul acesta obțineți mult mai multe informații despre ceea ce citiți :-)


În acest glosar sunt 432 termeni / expresii / sintagme.
Căutați termeni din glosar (sunt permise expresii obișnuite)
Începe cu   Conține   Termen exact   Sună asemănător
0-9 Toți termenii A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W Y Z
Termen
Semnificație

(1) Ființă măreață de lumină, care a fondat o civilizație străveche pe Pământ, iar mai târziu a fost corupt de Lucifer și luat prizonier de forțele întunecate; (2) Nume dat grădinii inițiale a Paradisului de pe Pământ (sau Eden).

(1) Părțile neintegrate ale sinelui; (2) Aspecte ale sinelui ce conțin emoții negative și credințe limitative; (3) Aspecte ale sinelui care nu sunt acceptate în mod necondiționat.

Punctul de vedere al unui suflet despre o realitate dată, pe baza poziției sale în spațiu/timp, stării conștiinței, credințelor și multor alți factori.

(1) Secțiunea din vârful unei piramide, care conține „punctul”; (2) Parte a unei piramide unde energiile au concentrație maximă.

(1) Dispozitiv ce posedă 4 laturi ale bazei ce urcă uniform înspre un punct, astfel creând 4 fețe triunghiulare; (2) Dispozitiv folosit pentru a ajuta sufletele în procesul de înălțare; (3) Dispozitiv folosit la crearea unei porți dimensionale înspre altă lume.

(1) Subdimensiune a dimensiunii a 4-a, care constă din diferite depozite de gânduri și energie; (2) Tărâm destul de dens, unde sufletele merg între încarnările fizice.

(1) O subdimensiune asemănătoare cu planului sufletului, unde un suflet își poate vedea încarnările și poate lua decizii în ceea ce privește viitorul său; (2) Un tărâm ca de cristal, care controlează tărâmurile „mai joase” ale Creației.

Un tărâm invizibil ce constă în energie electromagnetică („eter”), care menține șabloanele/tiparele existenței materiale.

Tărâmurile minții, acolo unde merg vizionarii și unde are loc cea mai mare parte a funcționării psihice.

Dimensiunea sufletului – tărâmul în care locuiește esența adevărată a unei persoane.

(1) Constelație formată din peste 100 de stele, dintre care șapte sunt gigante alb-albastre; (2) Pleiadienii de densitatea a 12-a sunt creatorii formei umane în urmă cu peste 100 milioane de ani și locuitorii inițiali ai Pământului. Cu Pleiadele sunt asociate mai mult de 12 civilizații de diferite densități, dintre care trei sunt descrise în această carte („Viața la Frontiera Cunoașterii” de Sal Rachele, Editura Proxima Mundi, 2011).

(1) Pozitiv sau negativ; (2) Orice are o natură duală sau o pereche de poli: pozitiv și negativ; (3) Aliniere și/sau orientare a sinelui.

(1) Procesul de separare, de la o poziție neutră, la una cu polii pozitiv și negativ; (2) Luarea unei poziții extreme într-o problemă, astfel creând conflict cu cei care au o orientare opusă.

(1) Vortex interdimensional ce apare în mod natural sau artificial, care se comportă ca o legătură între diferite cadre temporale și/sau dimensiuni; (2) Zonă în care spațiul și timpul sunt „răsucite” – astfel, constituie o poartă de intrare/ieșire pentru ființele din alte cadre temporale și dimensiuni.

Oraș subteran din dimensiunea a 5-a.

(1) Credința că viitorul cuiva este predeterminat de forțe exterioare sau de Dumnezeu; (2) Suma tuturor realităților posibile și probabile; (3) Renunțarea la liberul arbitru pentru a urma țelurile predeterminate ale unei alte voințe.

Sintagmă folosită în science-fiction, care se referă la o politică de non-interferență în treburile unei culturi sau rase aflate în evoluție. În trecut, Confederația a aplicat această politică ori de câte ori a fost posibil.

Legi universale de echilibru între voință (feminin) și spirit (masculin), care se unesc în inimă sub forma iubirii.

Procesul eliberării de credințe și programe vechi, de exprimare a emoțiilor înăbușite și de eliminare a toxinelor din minte și din corp, în scopul reînnoirii sufletului.

Orice acțiune menită să curețe programe, credințe și tipare emoționale vechi din mintea subconștientă.

(1) Serie de pictograme și petroglife ce reprezintă ridicarea și căderea civilizațiilor de pe Pământ; (2) Învățături sacre transmise din generație în generație, printre Bătrânii tribului Hopi, cu privire la schimbările viitoare de pe Pământ.

(1) Relatare asupra realităților probabile și posibile, din viitor; (2) Avertisment asupra unui dezastru viitor potențial, menit să atragă atenția sufletelor în privința comportamentelor și credințelor cu potențial dezastruos; (3) Cel care vede liniile temporale posibile și probabile, ale evenimentelor viitoare.

(1) Afirmație pe care cineva și-o spune sieși, despre natura realității, pe baza experiențelor din trecut. Programele repetate des devin credințe, în cele din urmă; (2) A manipula pe cineva, ca să creadă într-un anumit mod despre anumite lucruri; (3) Serie de instrucțiuni codată într-un sistem computerizat.

(1) Acțiunea de a face mintea cuiva să creadă într-un anumit mod; (2) Serie de instrucțiuni sau programe date în mod repetat minții subconștiente, menită să provoace un anumit fel de reacție într-un individ.

Capacitatea unui suflet de a proiecta o imagine a sa în altă locație din spațiu și timp, și de a apărea observatorilor ca fiind întruparea reală a sufletului – formă mai avansată de proiecție mentală, această capacitate utilizează capacitatea minții de a manipula și direcționa lumina.

(1) Câmp energetic invizibil ce înconjoară aura unui individ; (2) Tehnici menite să țină entitățile indezirabile în afara spațiului psihic al cuiva. Vezi Anexa B.

Particulă încărcată pozitiv, aflată în centrul atomului.

(1) Energie cinetică și potențială; (2) Capacitatea de a face lucrurile să se întâmple; (3) Mișcarea voinței și dorinței.

Sistem stelar ce este domiciliu al extratereștrilor din dimensiuni mai înalte.

0-9 Toți termenii A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W Y Z

Editura Proxima Mundi

RSS apariții editoriale Proxima Mundi RSS apariții editoriale

Îi rugăm pe cei care doresc să distribuie cărțile să folosească formularul de contact.