Editura Proxima Mundi - Cărți cu informații în premieră pe Pământ

Editura Proxima Mundi

Meniu

Editura Proxima Mundi

Editura Proxima Mundi

Editura Proxima Mundi

Editura Proxima Mundi

Glosar de termeni din fizică, metafizică și spiritualitate - Editura Proxima Mundi

Glosar de termeni din fizică, metafizică și spiritualitate

Pe paginile site-ului sunt evidențiați anumiți termeni (sunt scriși cu bleu și subliniați cu o linie punctată bleumarin). Dacă țineți mausul deasupra acestora, vă va apărea și definiția lor din glosar. Dacă dați clic pe ei, vă vor duce în glosar, unde veți putea studia și alți termeni.

În felul acesta obțineți mult mai multe informații despre ceea ce citiți :-)


În acest glosar sunt 432 termeni / expresii / sintagme.
Căutați termeni din glosar (sunt permise expresii obișnuite)
Începe cu   Conține   Termen exact   Sună asemănător
0-9 Toți termenii A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W Y Z
Termen
Semnificație

Ființe din Constelația Orion, care au venit pe Pământ în urmă cu mai mult de jumătate de milion de ani și care s-au împerecheat cu rasa adamică până când au devenit dominanți pe Pământ – ei reprezintă aproape 80% din populația mondială actuală.

Umanoizi încarnați pe Pământ care inițial au venit din Orion sau Sirius. Deși sistemul lor stelar de domiciliu a evoluat, aceste suflete sunt încă blocate în programarea făcută de Illuminati.

Dispozitiv ce emite câmpuri EM menite să modifice conștiința sau să vindece bolile. Output-ul (ieșirea) este variat prin schimbarea frecvenței și amplitudinii undelor. Studiile au arătat că frecvențe diferite afectează zone diferite ale creierului și corpului fizic.

Se referă la orice fenomen aerian sau navă cu origini și/sau ocupanți necunoscuți. Majoritatea OZN-urilor sunt fie nave experimentale secrete ale guvernului/armatei (aproximativ 30%), fie nave spațiale pilotate de zeta-reticulieni (circa 60%). Unele (mai puțin de 1%) sunt nave tetradimensionale pleiadiene sau venusiene. Aproximativ 10% dintre rapoartele OZN se referă la planeta Venus aflată la altitudine joasă, la meteoriți, baloane meteorologice, proiectile/rachete sau la „gazul de mlaștină”.

0-9 Toți termenii A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W Y Z

Editura Proxima Mundi

RSS apariții editoriale Proxima Mundi RSS apariții editoriale

Îi rugăm pe cei care doresc să distribuie cărțile să folosească formularul de contact.