Editura Proxima Mundi

Editura Proxima Mundi

Meniu

Editura Proxima Mundi

Editura Proxima Mundi

Editura Proxima Mundi

Editura Proxima Mundi

Comanda a fost trimisă

 

Pe adresa de email pe care ați furnizat-o tocmai a fost trimis un email cu detaliile comenzii dumneavoastră (dacă nu îl găsiți în inbox, căutați-l și în dosarul de spam).Important de știut

De regulă trimitem coletele în 0-21 zile lucrătoare de la data comenzii, după care vă informăm pe email despre trimiterea coletului. Coletele expediate prin Poșta Română ajung de regulă în 2 zile în orașe și în 3 zile în sate și comune. După ce coletul ajunge la oficiul poștal de care aparțineți, (de obicei) primiți aviz în cutia poștală. Dacă nu îl ridicați în 2 zile de la primirea avizului, sunteți reavizat(ă) și, din a 3-a zi, Poșta Română începe să perceapă o taxă de magazinaj de 0,70 lei/zi.
Dacă în decurs de maxim o săptămână de la înștiințarea pe care v-o trimitem prin email și/sau prin SMS după expediere nu primiți avizul de la oficiul poștal , dat fiind că este posibil ca din diferite motive avizul de la Poșta Română să nu ajungă în cutia poștală a dvs., vă rugăm să mergeți la oficiul poștal de care aparțineți și să întrebați dacă nu cumva ați primit un colet, sau sunați la 0723-77.00.69 pentru confirmarea trimiterii. După trimiterea coletelor și anunțarea dvs. pe email și/sau prin SMS, responsabilitatea ridicării coletelor de la poștă vă aparține dumneavoastră. Vă mulțumim pentru înțelegere.

Retrimiterea coletelor care nu sunt ridicate de destinatar se poate face ulterior numai cu achitarea primei expediții (transport dus-întors + taxă magazinaj=între 13-45 lei).
Ne rezervăm dreptul ca, pe viitor, să nu mai deservim persoanele care provoacă indirect pagube prin neridicarea coletelor.

 

 

 

Editura Proxima Mundi