Editura Proxima Mundi - Cărți cu informații în premieră pe Pământ

Editura Proxima Mundi

Meniu

Editura Proxima Mundi

Editura Proxima Mundi

Editura Proxima Mundi

Editura Proxima Mundi

Comanda a fost trimisă

Prin efectuarea acestei comenzi, sunteți de acord cu politica noastră de confidențialitate (adică aceste date să fie utilizate numai în scopul pentru care au fost furnizate - acela de a vă fi expediate cărțile sau/și seturile de DVD-uri comandate). Dacă după citirea acestor rânduri nu sunteți de acord cu acest lucru -dat fiind că expediem coletul cât mai curând cu putință, pentru a ajunge la dvs. cât mai repede-, vă rugăm să ne anunțați imediat, ca replică la emailul care tocmai v-a fost trimis acum sau folosind formularul de contact.

 

Pe adresa de email pe care ați furnizat-o tocmai a fost trimis un email cu detaliile comenzii dumneavoastră (dacă nu îl găsiți în inbox, căutați-l și în dosarul de spam).


Informații importante legate de livrare și returnare:

* Conform OUG 34/2014 - Art.14, alin. (2), după recepționarea comenzii, aveți dreptul, în termen de 14 zile calendaristice, să returnați produsele comandate fără ca ele să fie deteriorate din cauza utilizării, suportând integral cheltuielile de retur.

* De regulă, coletele comandate prin curier rapid sunt trimise a doua zi. Facem efortul să expediem comenzile cât mai prompt cu putință. Din această cauză, în cazul în care vă răzgândiți după efectuarea acestei comenzi, vă rugăm să ne anunțați imediat, în decursul zilei de azi (la http://www.proxima-mundi.ro/contact) sau ca răspuns la mesajul cu conținutul comenzii primit adineauri prin email, ca să nu o mai expediem. În cazul în care, din diferite motive, după acest interval, clientul refuză să ridice coletul comandat și expediat, acest fapt ne produce cheltuieli de transport dus-întors, care sunt responsabilitatea clientului. În consecință, în cazul acelor clienți care astfel acumulează debite (la transportul comenzilor refuzate după trimiterea lor și neanunțarea noastră în intervalul specificat mai sus), ne rezervăm dreptul ca pe viitor să nu le mai onorăm nicio comandă, decât cu achitarea prealabilă a debitului restant.

* În cazul în care unul sau mai multe dintre produse ajung la dumneavoastră deteriorat, vă rugăm să ne contactați la http://www.proxima-mundi.ro/contact pentru a stabili condițiile returului.

Procedura de expediere a coletelor:

* Costuri transport prin curier rapid DPD:
15 lei primul kg; 17 lei între 1 și 5 kg; 22 lei între 5 și 15 kg; 18 lei taxă fixă suplimentară pentru localitățile care nu se află în zona de acoperire DPD - consultați lista acestora aici.

* În cazul în care localitatea dvs nu se află în zona de acoperire a curierului rapid DPD, trimitem coletele cu ramburs prin UrgentCargus, costurile fiind următoarele:
- oriunde în țară: 20,30 lei/expediere pentru primul kg (+1,38 lei pentru fiecare kg suplimentar);
- în localități din afara zonei de acoperire UrgentCargus: 43,15 lei/expediere pentru primul kg (+1,38 lei pentru fiecare kg suplimentar) - consultați lista acestora aici;

De regulă trimitem coletul a doua zi lucrătoare după primirea comenzii, iar durata ajungerii coletului la destinație prin DPD este de 2-4 zile lucrătoare (și de 1-3 zile lucrătoare prin UrgentCargus, însă tarifele sunt mai mari și recurgem la această modalitate doar pentru localitățile care nu se află în zona de acoperire a DPD, după ce în prealabil vă contactăm). În ziua livrării, curierul vă va trimite SMS și/sau vă va căuta la telefon pentru livrarea coletului la adresa pe care ați furnizat-o atunci când ați făcut comanda.
Important!
La primirea coletului, verificați-i cu atenție conținutul și asigurați-vă că este în regulă, înainte de a semna de primire. Altfel, în caz că semnați de primire și constatați ulterior nereguli în legătură cu conținutul coletului, se consideră că este responsabilitatea destinatarului, iar reclamațiile ulterioare nu sunt luate în considerare de către curier.

 

În cazul expedierilor internaționale:

* Livrările în exteriorul României se fac cu plata anticipată, conform celor mai avantajoase tarife de care dispun companiile terțe cu care colaborăm, exprimate în lei. După lansarea unei comenzi internaționale, veți fi anunțați prin email despre tarifele de expediere, precum și despre opțiunile de plată în avans acceptate.


* După expedierea coletului, responsabilitatea recepționării acestuia vă aparține dumneavoastră.
* Retrimiterea coletelor care nu sunt ridicate de destinatar se poate face ulterior numai cu achitarea anticipată a primei expediții, adică transport dus-întors + alte taxe colaterale (magazinaj etc.)=între 13-45 lei.
* Ne rezervăm dreptul ca, pe viitor, să nu mai deservim persoanele care nu își achită debitele de transport provocate prin neridicarea [la timp a] coletelor.

 

 

 

Editura Proxima Mundi