Editura Proxima Mundi - Cărți cu informații în premieră pe Pământ

Editura Proxima Mundi

Meniu

Editura Proxima Mundi

Editura Proxima Mundi

Editura Proxima Mundi

Editura Proxima Mundi

Comanda a fost trimisă

 

Pe adresa de email pe care ați furnizat-o tocmai a fost trimis un email cu detaliile comenzii dumneavoastră (dacă nu îl găsiți în inbox, căutați-l și în dosarul de spam).


Informații importante legate de livrare și returnare:

* Conform OUG 34/2014 - Art.14, alin. (2), după recepționarea comenzii, aveți dreptul, în termen de 14 zile calendaristice, să returnați produsele comandate fără ca ele să fie deteriorate din cauza utilizării, suportând integral cheltuielile de retur.

* De regulă, coletele comandate prin Poșta Română le trimitem vinerea, iar pe cele prin curier rapid - a doua zi. Facem efortul să expediem comenzile cât mai prompt cu putință. Din această cauză, în cazul în care vă răzgândiți după efectuarea acestei comenzi, vă rugăm să ne anunțați imediat, în decursul aceleiași zile în care ați făcut comanda (azi) (la http://www.proxima-mundi.ro/contact), ca să nu o mai expediem. În cazul în care, din diferite motive, după acest interval, clientul refuză să ridice coletul comandat, acest fapt ne produce cheltuieli de transport dus-întors, care sunt responsabilitatea clientului. În consecință, în cazul acelor clienți care astfel acumulează debite (la transportul comenzilor refuzate după trimiterea lor și neanunțarea noastră în intervalul specificat mai sus), ne rezervăm dreptul ca pe viitor să nu le mai onorăm nicio comandă, decât cu achitarea prealabilă a debitului restant.

* În cazul în care unul sau mai multe dintre produse ajung(e) la dumneavoastră deteriorat(e), vă rugăm să ne contactați la http://www.proxima-mundi.ro/contact pentru a stabili condițiile returului.

Procedura de expediere a coletelor:

În cazul expedierilor comandate prin curier rapid:

Prin curier rapid, trimitem coletul a doua zi lucrătoare după primirea comenzii. Durata ajungerii coletului la destinatar este de 1-2 zile lucrătoare din ziua expedierii. Curierul vă va anunța pe email despre expedierea comenzii și vă va căuta la telefon pentru livrarea coletului la adresa pe care ați furnizat-o atunci când ați făcut comanda.
Important!
La primire, verificați cu atenție conținutul coletului și asigurați-vă că este în regulă, înainte de a semna de primire. Altfel, în caz că semnați de primire și constatați ulterior nereguli în legătură cu conținutul coletului, se consideră că este responsabilitatea destinatarului, iar reclamațiile ulterioare nu sunt luate în considerare de către curier.

În cazul expedierilor comandate prin Poșta Română:

De regulă, coletele comandate prin Poșta Română sunt trimise vinerea, după care vă informăm prin email despre trimiterea coletului (ca practică normală, este recomandat ca la câteva zile să vă verificați și dosarul de spam, ca nu cumva acolo să fi intrat și mesaje utile).
Coletele ajung de regulă în 2 zile lucrătoare în orașe și în 3 zile lucrătoare în sate și comune.
După ce coletul ajunge la oficiul poștal de care aparțineți conform adresei fizice furnizate, de obicei primiți aviz în cutia poștală. Dacă nu îl ridicați în 2 zile de la primirea avizului, sunteți reavizat(ă) și, din a 3-a zi, Poșta Română începe să perceapă o taxă de magazinaj de 0,70 lei/zi.
Dacă în decurs de maxim o săptămână de la înștiințarea pe care v-o trimitem prin email și/sau prin SMS după expediere nu primiți avizul de la oficiul poștal (dat fiind că este posibil ca din diferite motive avizul de la Poșta Română să nu ajungă în cutia poștală a dvs.), vă rugăm să mergeți la oficiul poștal de care aparțineți și să întrebați dacă nu cumva ați primit un colet, sau luați legătura cu noi la http://www.proxima-mundi.ro/contact pentru confirmarea expedierii.

În cazul expedierilor internaționale:

* Livrările în exteriorul României se fac cu plata anticipată, conform celor mai avantajoase tarife de care dispun companiile terțe cu care colaborăm, exprimate în lei. După lansarea unei comenzi internaționale, veți fi anunțați prin email despre tarifele de expediere, precum și despre opțiunile de plată acceptate.


* După expedierea coletului, responsabilitatea recepționării acestuia vă aparține dumneavoastră.
* Retrimiterea coletelor care nu sunt ridicate de destinatar se poate face ulterior numai cu achitarea anticipată a primei expediții, adică transport dus-întors + alte taxe (magazinaj etc.)=între 13-45 lei.
* Ne rezervăm dreptul ca, pe viitor, să nu mai deservim persoanele care nu își achită debitele de transport provocate prin neridicarea [la timp a] coletelor.

 

 

 

Editura Proxima Mundi